Στοίχημα: Λίγα αλλά καλά (;)



Καλημέρες και καλό Π/Σ/Κ! Καλύτερα να ξεχάσουμε αυτό που πάθαμε την Τρίτη και την Τετάρτη. Ο λεγόμενος όλεθρος. Έξι ματς παίξαμε, σε έξι αστοχήσαμε. Χάσαμε αρκετά εύκολα δυστυχώς και σε καμία περίπτωση δεν είναι δικαιολογία ότι κυνήγησα μεγάλα σημεία. Προχωράμε όμως γρήγορα στο Σ/Κ που έρχεται, το τελευταίο του Σεπτεμβρίου.

Για το… 0 στα 6 η Σάλκε;

Στην Μπουντεσλίγκα μπορούμε να κουβεντιάσουμε για αρκετά ματς, όμως κανένα δεν έχει όλο το πακέτο που θέλω για να παίξω με κλειστά τα μάτια. Σκέφτηκα αρκετή ώρα σήμερα για τον άσο της Χέρτα (11,00), όμως οι επιστροφές των βασικών στην Μπάγερν δείχνουν ότι δεύτερη σερί απώλεια είναι δύσκολο να συμβεί, αν και στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά. Από το αυριανό πρόγραμμα κύκλωσα Μάινς (5,50). Σίγουρα είναι δύσκολο σημείο, αφού η Σάλκε καίγεται, όμως είναι κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να μας βοηθήσει. Μεγάλο ματς περιμένω στο Χόφενχαϊμ, όπου η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Λειψία, το διπλό στο 3,50 έχει κάποια αξία, με τους «ταύρους» να ανεβάζουν απόδοση παιχνίδι με το παιχνίδι. Τέλος, την Κυριακή θεωρώ πως η Άουγκσμπουργκ δεν θα διαχειριστεί σωστά το θετικό αποτέλεσμα με την Μπάγερν και θα είναι χειρότερη των περιστάσεων απέναντι στην Φράιμπουργκ (4,20), κάτι που αυτόματα δίνει αξία στο διπλό, ας μην ξεχνάμε ότι η Φράιμπουργκ έσπασε την έδρα των «λύκων».

Το ντέρμπι του Αμβούργου σε πρώτο πλάνο

Στην Zweite Liga ξεχωρίζει το μεγάλο ματς του Αμβούργου με την Σανκτ Πάουλι. Μετά από αρκετά χρόνια θα ξανά δούμε το ντέρμπι του Αμβούργου. Στοιχηματικά η αξία είναι στην Σανκτ Πάουλι (4,00), αφού οι «δεινόσαυροι» δείχνουν να θέλουν χρόνο να προσαρμοστούν στην κατηγορία. Για σήμερα ο άσος της Αρμίνια (3,60) απέναντι στην Κολωνία παίζεται, όμως αγωνιστικά διστάζω, με τους «τράγους» να έχουν βρει εξαιρετική φόρμα. Καλό το over2,5 της Χάιντενχαϊμ με την Μπόχουμ στο 1,90.

Κακό πρόγραμμα στην Dritte, καλό στην Αυστρία

Στην Dritte Liga σημείωσα μόλις ένα over2,5 και αυτό διεξάγεται σήμερα, είναι της Μούνστερ με τη Βέχεν (1,90). Στην Αυστρία αντίθετα έχουμε καλό πρόγραμμα. Το Σάββατο όλα τα outsider παίζονται. Η Πόλτεν (5,00) φιλοξενείται από τη Ραπίντ και η απόδοση την αδικεί αρκετά. Ποντάρισμα έμπνευσης μάλλον θα γίνει στην Άλταχ (3,40) στην έδρα της Αντμίρα, ενώ η Βακ (6,50) πάντα δυσκολεύει τη Σάλτσμπουργκ στην έδρα της, ίσως ήρθε η ώρα για την πρώτη ήττα της Σάλτσμπουργκ. Την Κυριακή έχω «σταμπάρει» στο διπλό της Ίνσμπρουκ (4,33) μέσα στο Μάττερσμπουργκ, επίσης βασισμένο σε έμπνευση.

Βάττενς – Βάκερ Ίνσμπρουκ Β: Για σήμερα θα επιλέξω το διπλό στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Βάττενς και Ίνσμπρουκ. Η Βάττενς έκανε τρομερά απογοητευτική εμφάνιση στο Κύπελλο, κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις. Άσχημο παιχνίδι το οποίο ίσως την επηρεάσει σήμερα, αφού είχε μόλις δύο μέρες ξεκούραση. Από την άλλη η δεύτερη ομάδα της Ίνσμπρουκ ξεκουράστηκε και θα κάνει τα πάντα για να κόψει βαθμούς στη Βάττενς. Το διπλό draw no bet στο 5,00 έχει αξία.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.