Ένοχος με πέντε χρόνια φυλάκισης ο συζυγοκτόνος σε πρώτο βαθμό του Βελβεντού για νέο αδίκημα – Δείτε το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR



– Ένοχος με πέντε χρόνια φυλάκιση ο καθ’ομολογία συζυγοκτόνος σε πρώτο βαθμό του Βελβεντού για νέο αδίκημα
– «Είμαι αθώος, έχουν κάνει σκευωρία εναντίον μου», δήλωσε στην απολογία του

«Είμαι αθώος, έχουν κάνει σκευωρία εναντίον μου οι συγκρατούμενοί μου και η πεθερά μου με τον δημοσιογράφο», είναι κάποιες από τις κουβέντες που ανέφερε ο καθ’ομολογία συζυγοκτόνος από το Βελβεντό Κοζάνης και ένοχος σε πρώτο βαθμό, κατά την απολογία του στο δικαστήριο για την υπόθεση με την κατηγορία εναντίον του για πρόκληση σε τρίτο, για την εκτέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε η δική του ενόχου σε πρώτο βαθμό για τη δολοφονία της συζύγου του από το Βελβεντό Κοζάνης στο Δικαστικό Μέγαρο Γρεβενών. Ο ίδιος ήταν κατηγορούμενος αυτή τη φορά για πρόκληση σε τρίτο, για την εκτέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος, σε βάρος της πεθεράς του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ένοχος κρίθηκε ο συζυγοκτόνος σε πρώτο βαθμό από το Βελεβντό Κοζάνης, στο δικαστήριο που εκκρεμούσε σε βάρος του με την νέα κατηγορία. Πέντε χρόνια ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή, είναι η ποινή που του επεβλήθη, ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος και συγκρατούμενός του αθωώθηκε.

Βασικός μάρτυρας της υπόθεσης ήταν ο συγκρατούμενος τους, ο οποίος άκουσε τη συνομιλία μεταξύ των 2 κρατουμένων, ότι δηλαδή ο καθ’ομολογία συζυγοκτόνος και ένοχος σε πρώτο βαθμό από το Βελεβντό, πρότεινε στον συγκρατούμενό του να προκαλέσει σωματική βλάβη στην πεθερά του. Ο αυτήκοος μάρτυρας ειδοποίησε την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ο οποίος μάλιστα υπερασπίστηκε τον συγκρατούμενό του, ότι δεν θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη, ακόμα και αν του είχε ζητηθεί.

Μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση ήταν και ο δημοσιογράφος κ. Κοντορούσσης, από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλης “Φως στο Τούνελ”, ο οποίος δέχθηκε το τηλεφώνημα και το κατήγγειλε με τη σειρά του στην Αστυνομία.

Η πεθερά του συζυγοκτόνου σε πρώτο βαθμό υποστήριξε στο Δικαστήριο ότι δεν μπορεί να γνωρίζει τις προθέσεις του, αλλά η ίδια φοβάται για τη σωματική της ακεραιότητα.

Αφού ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία, η Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του συζυγοκτόνου και ενόχου σε πρώτο βαθμό από το Βελβεντό Κοζάνης κάτι το οποίο έγινε δεκτό από τον πρόεδρο της έδρας.

Ο καθ’ομολογία συζυγοκτόνος  και ένοχος σε πρώτο βαθμό από το Βελβεντό Κοζάνης, άσκησε έφεση.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.