193.000€ για τη διαμόρφωση των Κοιμητηρίων του Ρυμνίου Κοζάνης – Δείτε το βίντεο

Την σύμβαση του έργου: «Διαμόρφωση κοιμητηρίων στην Τ.Κ. Ρυμνίου της Δ.Ε. Αιανής», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν για την διαμόρφωση των Κοιμητηρίων της Τοπικής Κοινότητας Ρυμνίου που θα χωριστεί σε τρία διαφορετικά επίπεδα υψομετρικής διαφοράς περίπου 1,80μ. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κυρίως στο δεύτερο και τρίτο επίπεδο. Τα επίπεδα αυτά, που καταλαμβάνουν και τη μικρότερη έκταση σε σχέση με το πρώτο επίπεδο, είναι εντελώς αδιαμόρφωτα.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 193.500,00 € με Φ.Π.Α., χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ 041) και η διάρκεια εκτέλεσής του είναι εκατόν ογδόντα (180) ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

«Με ενότητα και σύνεση και ιεραρχώντας τις ανάγκες, αλλά πάνω από όλα την αξιοπρέπεια των ανθρώπων κάνουμε το ελάχιστο, με πόρους δυσεύρετους αυτήν την εποχή της κρίσης. Μας δόθηκε όμως η δυνατότητα με τη στρατηγική που αναπτύξαμε να καταφέρουμε να αυξήσουμε κατά 150% το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων βρίσκοντας έτσι τα ανάλογα κονδύλια», τόνισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

 

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.