Κοζάνη: Να αποτραπεί η φυγή ασθενών προς οδοντιάτρους στα Σκόπια



Η ανάκτηση της εμπιστοσύνης του κοινού της Δυτικής Μακεδονίας με την διασφάλιση της υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών σε καλές τιμές από διαρκώς επιμορφούμενους οδοντιάτρους βρέθηκαν μεταξύ των θεμάτων που αναπτύχθηκαν κατά την διάρκεια της 9ης Οδοντιατρικής Συνόδου Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη.

Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Θεοφάνους Νεράντζης η αξιοπιστία, η προστασία της υγείας των κατοίκων της περιοχής με την υλοποίηση προγραμμάτων πρόληψης και η ανάσχεση φυγής οδοντιατρικών περιστατικών προς τα Σκόπια αποτελούν την αιχμή του δόρατος των προτεραιοτήτων που θέτει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος.

Παράλληλα όπως σημείωσε ο κ. Θεοφάνους υπάρχουν σειρά ζητημάτων που αφορούν την γενικότερη πολιτική που ασκείται σε επίπεδο οικονομικής πολιτικής από το Υπουργείο Υγείας, όπου θα πρέπει να αυξηθούν οι παροχές προς τους ασφαλισμένους και βέβαια να βοηθηθούν ιδιαίτερα οι ευπαθείς οικονομικά κοινωνικές ομάδες πληθυσμού με στόχο να μπορούν να απολαμβάνουν των οδοντιατρικών υπηρεσιών.

Στην διάρκεια της συνόδου αναπτύχθηκαν και ειδικά οδοντιατρική θέματα με στόχο την επιμόρφωση των οδοντιάτρων.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζάνη: Να αποτραπεί η φυγή ασθενών προς οδοντιάτρους στα Σκόπια

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.