Το συγκινητικό μήνυμα των γονέων της Μαγδαληνής: «Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την τόση θετική ενέργεια που παίρνει το κορίτσι μας! Είμαστε βέβαιοι πως την εισπράττει και θα βγει νικήτρια»



Είναι μέρες που τα λόγια είναι λίγα, είναι πολύ φτωχά! Δύσκολα λέγονται και δύσκολα γράφονται! Περάσαμε δεκαπέντε ημέρες πολύ δύσκολες με πολλή αγωνία και πολύ πόνο.

Όμως, οπλιστήκαμε με πολλή υπομονή και πίστη στο Θεό και βρήκαμε το κουράγιο έστω και καθυστερημένα να γράψουμε αυτά τα λίγα λόγια.

Θα θέλαμε κατ’ αρχήν να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των τριών αδικοχαμένων παιδιών και να ευχηθούμε καλή ανάρρωση, κυρίως ψυχική, στο παιδί που κατάφερε να σωθεί από αυτό το τρομερό δυστύχημα.

Ένα ‘ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ’ είναι πραγματικά πολύ λίγο προς όλους: ξεκινώντας από τους γιατρούς-χειρουργούς του ΜΑΜΑΤΣΙΟΥ Νοσοκομείου Κοζάνης και τους γιατρούς της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου ‘ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ’ που πραγματικά έκαναν και κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να κρατήσουν τη Μάγδα μας στη ζωή, τους νοσηλευτές που τη φροντίζουν σαν παιδί τους, γνωστούς και αγνώστους φίλους και συγγενείς μας, φίλους της Μάγδας μας, για όλη αυτή την έγνοια, την ανησυχία, το ενδιαφέρον, την αγωνία, τη συμπαράσταση που έδειξαν και δείχνουν!

Μεγάλη η συγκίνησή μας για την τεράστια κινητοποίηση όχι μόνο από την πόλη μας, την Κοζάνη, αλλά και από όλη την Ελλάδα, για να συλλεχθεί αίμα για την κόρη μας! Μεγάλη η συγκίνησή μας και για τις προσευχές, τις παρακλήσεις τόσων ανθρώπων, ακόμη και αγνώστων σε όλες τις εκκλησίες και τα μοναστήρια της Ελλάδας! Αυτό ήταν που μας όπλισε και εμάς με τεράστια αποθέματα πίστης, ελπίδας, υπομονής και δύναμης!

Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την τόση θετική ενέργεια που παίρνει το κορίτσι μας!! Είμαστε βέβαιοι πως την εισπράττει και θα βγει νικήτρια!!!

Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ μέσα από την καρδιά μας!

Οι γονείς της Μαγδαληνής,

Αθανάσιος Δραγατσίκας, Σέβη Σταυρίδου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.