Το στοίχημα της ημέρας: Φορτούνα και κοκορέτσια



Οφείλω να ομολογήσω πως τα πήγατε περίφημα για ακόμη μια φορά. Μετά το κερδοφόρο Μουντιάλ, πρεμιέρα νέας σεζόν με δύο στα δύο την περασμένη Παρασκευή. Το κακό νέο είναι πως δημιουργήσατε απαιτήσεις στον κόσμο και τώρα περιμένει πράγματα από εσάς!

Οφείλω επίσης να ομολογήσω πως παρά τα τόσα σημεία που αναφέρατε εδώ, μερικά εκ των οποίων πήγαν άκλαφτα, πετύχατε και την ιδανική χημεία.

Prosvoro: «Ποια χημεία; Εγώ τα διάλεξα τα ματς, πάνε πίσω στη στήλη της περασμένης εβδομάδας και διάβασε. Μάθαμε τώρα όλοι οι στοιχηματζίδες με τη χημεία. Που θα πηγαίνουν τα παιδιά σχολείο, θα βλέπουν στο πρόγραμμα χημεία και θα νομίζουν πως θα τους δώσουν 10 ματς για να φτιάξουν παρολί».

Germanos: «Φορτούνα σημαίνει «καλή τύχη», όλα έδεσαν όπως έπρεπε στην πρώτη μας στήλη, έδεσαν όπως η μπεσαμέλ στο παστίτσιο, όπως η πατάτα στην πίττα γύρο, όπως το κοκορέτσι το Πάσχα στη σούβλα. Εντάξει, δεν συνεχίζω γιατί θα ανοίξω την όρεξη σε πολλούς. Προσωπικά πάντως έχω όρεξη για το Σ/Κ που έρχεται.» Φορτούνα σε όποιον σου κάνει το τραπέζι!

Ο άλλος που είναι; Καμιά εξυπνάδα για εισαγωγή δεν θα μας πει; Πάλι καλά, πόσα να αντέξω. Ελα, Ivic, ξεκίνα από όποιο πρωτάθλημα θέλεις.

Lique 1

Ivic: «Διαβάζω πως απαγορεύτηκε με νομοσχέδιο του Μανουέλ Μακρόν το.. καμάκι στην Γαλλία, όσοι πιάνονται να διαπράττουν αυτό το.. έγκλημα θα τιμωρούνται με βαρύ πρόστιμο που φτάνει μέχρι και τα 800 (!) ευρώ. Πόσο.. ξενέρωτοι αυτοί οι Γάλλοι ρε παιδί μου; Τόσο, όσο και η αγωνιστική που έχουμε μπροστά μας στην Lique 1» Όχι που θα γλιτώναμε την εξυπνάδα!

Prosvoro: «Η ομαδάρα η Νιμ που μας πλήρωσε την περασμένη Κυριακή παίζει απόψε, αλλά η άλλη η ομαδάρα που δεν μας πλήρωσε ακόμη, η Λιλ, παίζει αύριο. Ελήφθη, over ή μπα;» Μεταφραστή θα χρειαστούμε σε λίγο με δαύτους.

Αρχίζω να μην σας αντέχω, και ακόμη δεν αρχίσαμε… Μιλήστε μόνοι σας!

Serie A

Germanos: «Αλήθεια κ. Prosv μας έχεις τρελάνει ότι η Μπολόνια παίζει καλή μπάλα και θα ανέβει σταδιακά, μήπως τώρα ήρθε η ώρα να παίξει μπαλάρα και να κερδέψει τους Ρωμαίους σου; Ερώτηση κάνω για να δεις πόσο καλές σημειώσεις κρατάω»

Prosv: «Μπορεί φίλε μου Γερμανέ να έχει λογική αυτό που λες. Ίσως έχεις δίκιο. Πιθανό πολύ η γνώμη σου να είναι σωστή. Αλλά όποιος δώσει ΚΟΝΤΡΑ ΤΗ ΡΟΜΑ και μιζεριάσει το ματσάκι, εγώ αποχωρώ από τη στήλη»

Ούτε ένα λεπτό δεν μπορείτε μόνοι σας! Ivic πάρε το λόγο μέχρι να συνεφέρω τους άλλους.

Ιvic: «Άδικη η αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια για το Champions League, γεγονός που σίγουρα έχει πεισμώσει τον Πορτογάλο. Η Φροζινόνε είναι ο καταλληλότερος αντίπαλος για να.. ξεσπάσει ο αστέρας της Γιουβέντους» Που το σκέφτηκες ρε σατανά αυτό το στοίχημα; Το ίδιο έδωσε και ο Germanos μια εβδομάδα πριν… και το έχασε! Να το πάμε σαν εκείνους που κυνηγάνε τις ισοπαλίες, τους Martingale;

Πάμε λίγο Γερμανία, μπας και ακούσουμε τίποτα σοβαρό στοιχηματικά:

Μπουντεσλίγκα

Germanos: «Μου αρέσει η Μάιντζ μέσα στο Λεβερκούζεν. Φουλ πρόγραμμα η Λεβερκούζεν, έπαιζε την Πέμπτη, ζορίστηκε πολύ, ακολουθεί εμβόλιμη και το… κεφάλι του Χέρλιχ κινδυνεύει. Διπλό στο 5,00»

Ivic: «Θυμήθηκα τις αναφορές σε κοκορέτσια, πιτόγυρα, παστίτσια. Άσε μας ρε Germane, παίρνω.. ρεπό! Άλλωστε είσαι σε φόρμα και σε εμπιστευόμαστε (πάντα)!» Πάλι καλά που δεν θυμήθηκες και τον Νταλάρα με το μια βραδιά στο Λεβερκούζεν, να αρχίσουμε να τραγουδάμε κι όλας εδώ μέσα.

La Liga

Ivic: «Αμπελάρδο, Αμπελάρδο (τεχνικός Αλαβές) κέρασέ μας με διπλό μέσα στη Ράγιο (Βαγιεκάνο)». Τι θέλω και μιλάω…

Κανείς με ποδοσφαιρικά επιχειρήματα;

Prosvoro: «Αυτή η Εϊμπαρ πήρε Χ στην Ατλέτικο αλλά για να το πάρει χρειάστηκε περίπου εξακόσες, αν δεν μου διαφεύγει κάποια, αποκρούσεις του τερματοφύλακα. Αντίθετα η Λεγκανές ήταν καλή και άδικα έχασε από τη Βιγιαρεάλ. Αν επιστρέψει η Φορτούνα στη Λεγκανές, βγάζουμε διπλάρα» Αυτό που η εισαγωγή του Germanou σας έχει συνεπάρει, τον έναν με τη Φορτούνα που σημαίνει καλή τύχη και τον άλλο με τα κοκορέτσια, με ξεπερνά!

Πάμε παρακάτω, στην Πρέμιερ και τη Σούπερ Λιγκ! Πάμε πρώτα στη Σούπερ, που για να τη λένε σούπερ, θα είναι καλύτερη!

Super League

Ivic: «Οι δυο εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου, η ΑΕΚ σε εκτός έδρας παιχνίδι του Champions League με τον Άγιαξ και ο ΠΑΟΚ σε εντός έδρας ματς με την Τσέλσι για το Europa League, κατόρθωσαν από κοινού, σε 180 λεπτά, να κάνουν αθροιστικά 1 on target τελική προσπάθεια!, διάβασα στο facebook.  Κρατούσαν δυνάμεις για να τις κάνουν μαζεμένες την Κυριακή, απαντώ εγώ και προτείνω το GG στο Κυριακάτικο ντέρμπι των Δικεφάλων στην κατάμεστη Τούμπα»

Prosvoro: «Γιατί να παίξουμε g/g στη Σουπερ Λιγκ ρε; Καλύτερα να φάμε χαλασμένο κοκορέτσι, περισσότερη Φορτούνα να επιβιώσουμε θα έχουμε».

Ρε τι πάθαμε με τη Φορτούνα και τα κοκορέτσια. Κανένα σημείο παιδιά θα πούμε;

Premier League

Germanos: «Πως το έλεγε ο Πιλάτος; Νίπτω χείρας; Σιγουράκι, ειδικά τώρα που έφαγα την ομελετίτσα μου με το μπέικον. Μήπως να κάνουμε στήλη για συνταγές καλύτερα;»Ναι, ανάρπαστη θα γίνει η ομελέτα με το μπέικον, δεν το έχει ξαναφτιάξει κανείς!

Δύο μου μείνατε, ένα σημείο, σας ικετεύω!

Ivic: «Εκεί που την.. χλεύαζα, έκανα στροφή 180 μοιρών. Άλλωστε, πως μπορείς να αντισταθείς στην αρμάδα του Κλοπ, η οποία προσφέρει γκολ και θέαμα, μου λέτε; Σαν να είναι.. κομματάκι υψηλό το GG & Over2,5 στο 2,60»

Prosvoro: «Ελα κάνε φινάλε με… πρεστίζ, μίλα για ένστικτο. Είδα ένα όνειρο, έχω διαίσθηση, καλώ πνεύματα και τα σχετικά. Διπλό η Χάντερσφιλντ στο Λέστερ!»

Δεν λέω τίποτα, Φορτούνα στις επιλογές σας και τα λέμε την επόμενη Παρασκευή!

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.