Ο Ν. Σαρρής για την Εμποροβιοτεχνική Έκθεση στα Κοίλα: «Αν είναι να την κάνουμε όπως τα 2 τελευταία χρόνια, ας μην την κάνουμε καθόλου»



Για την καθιερωμένη Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης μίλησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Ν. Σαρρής.

Ο ίδιος δήλωσε:

«Αν είναι να την κάνουμε την έκθεση όπως την κάναμε τα τελευταία 2 χρόνια, καλά είναι να μην την κάνουμε. Εμείς πιστεύουμε πως αυτή η έκθεση μπορεί να προσφέρει πολλά, όπως πρόσφερε τα τελευταία 35 χρόνια. Θέλουμε να τη δώσουμε μια νέα πνοή, σε συνεργασία όλων των φορέων. Για αυτό ξεκίνησε μια διαβούλευση σχετικά με το πως πρέπει να γίνει αυτή η έκθεση. Το πρώτο που συζητήθηκε ήταν να αλλάξουμε την ημερομηνία της έκθεσης γιατί μας δημιουργούσε πολύ μεγάλο πρόβλημα επειδή ήταν σχεδόν ίδια ημερομηνία με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Την άνοιξη η έκθεση μπορεί να συνδυαστεί και με την ανθοκομική που γινόταν παλιά, καθώς επίσης υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και με το κομμάτι της ενέργειας. Αυτό όλο μπορεί να δώσει μια νέα πνοή και να αναστήσει την έκθεση.

Δείτε το σχετικό βίντεο του KOZANILIFE.GR:

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Ν. Σαρρής για την Εμποροβιοτεχνική Έκθεση στα Κοίλα: «Αν είναι να την κάνουμε όπως τα 2 τελευταία χρόνια, ας μην την κάνουμε καθόλου»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.