Στην Κοζάνη τα Ιερά λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Πλήθος πιστών παραβρέθηκε στον Ι.Ν. των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Κοζάνη το απόγευμα της Πέμπτης 20 Σεπτεμβρίου 2018 προκειμένου να υποδεχθούν τα Ιερά λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από την Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης.

Τα ιερά Λείψανα θα παραμείνουν προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών ως την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στον Ναό, όπου θα τελεστούν, πέραν των τακτικών ακολουθιών, οι εξής:

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, ώρα 9.00 μ.μ.: Ιερά Αγρυπνία, με τη συμμετοχή πατέρων της Ι. Μονής Μεταμορφώσεως Σωτήρος Δρυοβούνου.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, ώρα 7.00 π.μ.: Όρθρος, Θεία Λειτουργία.
ώρα 9.00 μ.μ.: Ιερά Αγρυπνία, με τη συμμετοχή πατέρων της Ι. Μονής Αγ. Τριάδος Σπαρμού Ελασσόνας.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, ώρα 6.00 μ.μ.: Ιερό Ευχέλαιο.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, ώρα 7.00 π.μ.: Όρθρος, Θ. Λειτουργία. Αναχώρηση ιερών λειψάνων.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την υποδοχή των ιερών λειψάνων στην Κοζάνη:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”812″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

10 σχόλια στο άρθρο “Στην Κοζάνη τα Ιερά λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Δεν υπάρχει ελπίδα, ακόμα και τα πρόβατα δεν τρώνε ότι τους πλασάρουν. Επειδή όλοι τους δεν έχουν διαβάσει ούτε ένα κομμάτι από τα ιερά βιβλία. Βρείτε μου ένα σημείο που ο Ιησούς Χριστός μας λέει να προσκυνάμε κόκκαλα. Έστω και ένα. Λυπάμαι αλλά δεν έχετε καμία σχέση με τον Χριστό και δεν ζείτε με Σύμφωνα με αυτα που μας δίδαξε, Έλληνας και να προσκυναει κόκκαλα και γονατιστός μου θυμίζει εβραικη θρησκεία .

    1. Βοήθειά μας, λέει ο κόσμος, σε τύπους σαν και σενα. Μπας και σε βοηθήσει κ εσένα λίγο. Αίσχος και ντροπή, ότι και να πιστεύεις.

  2. Βοήθειά μας κ να δίνει υγεία σε όλων των κόσμο, πιστεύουν δν πιστεύουν κάποιοι θαύματα κ οι άγιοι υπάρχουν και βοηθάνε τον κόσμο.

  3. Βοήθεια μας που εδώ και 2000 χρόνια κυριαρχεί το σκότος και το κακό , δεν νομίζω να διαφωνεί κάνεις νοήμων με αυτό???Εεεεε?????
    Για πείτε μου να μάθω και εγώ ο αμόρφωτος… Ξυπνάτε δεν είπα να μην πιστεύετε αλλοίμονο απλά ανοίξτε το μυαλό σας και μην ζείτε σε λήθη. Εγώ πιστεύω σε εκείνον τον Ιησού Χριστό που ζούσε ξυπόλυτος και δίδασκε πάνω σε λόφους μέσα στην φτώχεια για να σωθείτε εσείς αλλά εσείς επιλέξατε την εβραϊκή οδό λόγου αμάθειας , και δεν έσερνε από εδώ και από εκεί δήθεν κόκκαλα Αγίου για να πλουτίζει. Τι δεν καταλαβαίνετε???????

    1. Ο Ιησούς Χριστός και πολλά άλλα δίδασκε αλλά κανείς μας δν τα κάνει, τα κόκαλα των αγίων τα προσκύνα όποιος πιστεύει κ θέλει, ο Ιησούς Χριστός επίσης έκανε κ θαύματα όπως επίσης είπε να αγαπάτε των πλησίον σας, να βοηθάς των συνάνθρωπο σου αλλά εδώ τι γίνεται για πες μας εδώ υπάρχει μόνο μίσος κ κακία γιατί είναι δεητζις ο άλλος να απολυθεί, γιατί είναι αγρότης κ παίρνει επιδοτήσεις, γιατί ψηφηζει σύριζα κ όχι ΠΑΣΟΚ είναι λαμογιο, γιατί πάρκαρε στο πεζοδρόμιο, γιατί είναι χωριάτης κκκκκκκκ μόνο τέτοια ακούγονται εδώ μέσα μίσος, ζήλια κ κακία.

    2. Σκοτάδι και κακό είχαμε 2.000 χρόνια προ Χριστού. Όταν γνώρισαν οι Έλληνες τον Χριστό, ο ελληνικός κόσμος είχε γεμίσει ασιατικές (βαβυλωνιακές, φοινικιές, συριακές) και αιγυπτιακές ψευτο-θεότητες. Στις δε πόλεις είχαν από 1 έως 4 ναούς όπου λάτρευαν ως θεό τον εν ενεργεία ειδωλολάτρη Ρωμαίο Αυτοκράτορα και κανά δυο – τρεις ψόφιους ακόμη.

      Ο Άγιος που βρίζεις και περιφρονείς μαρτύρησε για τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό, γιατί δεν δέχθηκε να γίνει ισλαμιστής, γι’ αυτό και έχει παρρησία ενώπιόν Του. Θεία ευδοκία μας φανερώθηκε την δεκαετία του ’60 και μετά, το δε λείψανό του είναι φορέας της Χάριτος του Αγίου Πνεύματος. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σε υποχρεώνει να δώσεις ούτε ένα λεπτό του ευρώ για να προσευχηθείς και να το προσκυνήσεις. Και αν στην σορό του Πατρόκλου έπρεπαν οι τιμές και ο θρήνος του Αχιλλέως, στα τίμια λείψανα των Μαρτύρων πρέπουν τιμητική (όχι λατρευτική) προσκύνησις και χαρά, και ευγνωμοσύνη, γιατί είναι τα παλληκάρια του Χριστού, που αφού έγιναν δοχεία της Θείας Χάριτος, με το αίμα τους κέρδισαν εξέχουσα θέση στον Παράδεισο.

  4. O Χριστος πρωτα απ ολα διδαξε αγαπη,Και βεβαια προσκυναμε τουσ αγιους μαςγιατι εκαναν μεγαλο αγωνα,

  5. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΚΚΑΛΑ (ΟΣΤΑ ) ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ Λ-Ε-Ι-Ψ-Α-Ν-Α ( ΑΓΙΩΝ) !!!ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ !!! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΣΠΟΤΑ !!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ !!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΛΕΙΨΑΝΑ ΑΓΙΩΝ!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.