Πτολεμαΐδα: Άρχισαν οι εγγραφές στην Πειραματική Σχολή Κλασικού Χορού και στο Δημοτικό Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι



Από τη Διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Εορδαίας ανακοινώνεται ότι στην Πειραματική Σχολή Κλασικού Χορού (Μπαλέτο), και στο Δημοτικό Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι άρχισαν οι εγγραφές των παιδιών, οι οποίες πραγματοποιούντα στην έδρα της ΚΕΔΕ, Βασ. Σοφίας 28, 2ος όροφος), καθημερινά, από τις 09:00 έως τις 14:00 (Τηλ. 24630-81232).

Για το Μπαλέτο : Δυνατότητα εγγραφής για κορίτσια από 4 έως 17 ετών
Δικαιολογητικά : 1. Βεβαίωση παιδιάτρου ή παθολόγου ότι το παιδί μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα. 2. Δύο έγχρωμες φωτογραφίες ταυτότητας. 3. Υπεύθυνη δήλωση του γονέα για τη συνοδεία του παιδιού κατά την προσέλευσή και την αποχώρησή του από το μάθημα. 4. Αίτηση (η υπεύθυνη δήλωση και η αίτηση παρέχονται στη Γραμματεία).
(Εγγραφή : 10 € μόνο για το πρώτο έτος – Δίδακτρα : 25 € μηνιαίως).

Για το ΔΗ.ΠΑΙ.Θ.Ε. : Δυνατότητα εγγραφής για αγόρια και κορίτσια από 4 έως 17 ετών ενώ θα λειτουργήσει και τμήμα ενηλίκων.
Πληροφορίες για τα προγράμματα μαθημάτων και των δύο δραστηριοτήτων, στη Γραμματεία της ΚΕΔΕ και στο παραπάνω τηλέφωνο.
Δικαιολογητικά : 1. Ιατρική βεβαίωση για τα παιδιά, αίτηση, υπεύθυνη δήλωση συνοδείας.
(Εγγραφή : 10 € μόνο για το πρώτο έτος – Δίδακτρα : 25 € μηνιαίως).

Τα μαθήματα και για τις δύο δομές θα γίνονται σε χώρους της Νέας Πτέρυγας του Δημοτικού Ωδείου. Θα αρχίσουν τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Μαίου 2019.

Σημ. : Τα δίδακτρα και για τις δύο δραστηριότητες είναι μειωμένα κατά 50 % για παιδιά πολυτέκνων, ΑμεΑ, μονογονεϊκών οικογενειών και ανέργων με την προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης, εκκαθαριστικού Εφορίας, βεβαίωσης Αμεα και ανεργίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.