Τι και πόσο συχνά αγοράζουν οι Έλληνες από το eBayΚάνετε λάθος αν πιστεύετε ότι το eBay δεν έχει φανατικό κοινό στην Ελλάδα. Πάνω από 350.000 είναι οι ενεργοί χρήστες που πραγματοποιήσαν αγορές από την χώρα μας

Καλή και αθόρυβη δουλειά και στην Ελλάδα φαίνεται ότι κάνει το eBay. Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η εταιρεία από την πλατφόρμα του eBay το 2017 πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα πάνω από 570.000 νέες καταχωρήσεις, ενώ εμπιστεύθηκαν τη συγκεκριμένη πλατφόρμα για τις αγορές τους πάνω από 350.000 ενεργοί χρήστες και πάνω από 12.000 ενεργοί χρήστες για τις πωλήσεις τους.

Τι αγοράζουν οι Έλληνες από το eBay

Μερικές από τις top κατηγορίες των Ελλήνων χρηστών του eBay, από τις 31 Δεκεμβρίου 2017 έως και την 1η Αυγούστου, ήταν:

Μουσικά CDs, Records, Κασέτες: 1 αντικείμενο αγοράζεται κάθε 15 περίπου λεπτά
Γραμματόσημα: 1 αντικείμενο αγοράζεται κάθε 16 περίπου λεπτά
Ηλεκτρονικά Gadgets: 1 αντικείμενο αγοράζεται κάθε μισή ώρα περίπου

Σπίτι και κήπος:

κάθε 50 περίπου λεπτά αγοράζεται 1 αντικείμενο από την υποκατηγορία αλυσοπρίονα
κάθε 50 περίπου λεπτά αγοράζεται 1 αντικείμενο από την υποκατηγορία χαλκομανίες και αυτοκόλλητα
κάθε 1 ώρα περίπου αγοράζεται 1 αντικείμενο από την υποκατηγορία συσκευασίες αποθήκευσης τροφίμων.

Στην μεγάλη εικόνα το eBay είναι το μεγαλύτερο και πιο δυναμικό marketplace παγκοσμίως που συνδέει εκατομμύρια αγοραστές και εταιρείες σε όλο τον κόσμο, κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2018, εμφάνισε: 23 δις δολάρια Ακαθάριστη Αξία προϊόντων, περίπου 1,1 δις συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο, 2,1 δις δολάρια έσοδα και 80% προσέλκυση νέων ειδών στο eBay, τα οποία πωλήθηκαν μέσω της πλατφόρμας.

Πηγή: news247.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.