Με τους καλύτερους οιωνούς και με μειωμένη μηνιαία συνδρομή η έναρξη της νέας περιόδου για το δημοτικό κολυμβητήριο ΠτολεμαΐδαςΜε παρακαταθήκη το πλούσιο έργο της περιόδου που πέρασε, τις βελτιωτικές αλλαγές και τους νέους στόχους του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαΐδας, ξεκινάει η νέα κολυμβητική περίοδος στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας. .

Ιδιαίτερα πετυχημένη και με μεγάλη συγκομιδή μεταλλίων , χαρακτηρίζεται η χρονιά που πέρασε και με σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση του εξοπλισμού του Κολυμβητηρίου.

Διαθέτοντας το Κολυμβητήριο τις ανάλογες, ευρωπαϊκών προδιαγραφών υποδομές, μετά από ενέργειες της Διοίκησης θα φιλοξενήσει τον Ιούλιο του 2019 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης κατηγοριών Παμπαίδων- Παγκορασίδων ΑΒ, ενώ θα διεξαχθεί στις 20 Ιανουαρίου του 2019 στην Πτολεμαΐδα η ενδιαφέρουσα Ημερίδα Ορίων Τεχνικής Κολύμβησης.

Συγκεκριμένα με την έναρξη της νέας κολυμβητικής περιόδου 2018-2019 , το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας«ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαΐδας σε τακτική του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

Έναρξη εγγραφών από Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018
Έναρξη μαθημάτων όλων των τμημάτων της Ακαδημίας , την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018
Μείωση της μηνιαίας συνδρομής από 35 σε 30 ευρώ και αναλογική εφαρμογή σε όλες τις κατηγορίες

Ώρες λειτουργίας της Γραμματείας καθημερινά από 11.00- 15.00 και 17.00 -21.00
Τηλ. Επικοινωνίας : 24630 80030

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.