Το Επιμελητήριο Κοζάνης καλεί τα μέλη του σε συμμετοχή στην έκθεση Market Expo 2018



Το Επιμελητήριο Κοζάνης (ΕΒΕ) καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του κλάδου τροφίμων – ποτών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην έκθεση Market Expo 2018 σε περίπτερο, που έχει εξασφαλιστεί για τις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας από την Αντιπεριφερειαρχία Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ), να το δηλώσουν άμεσα είτε στους αρμόδιους υπαλλήλους της ΠΔΜ στο τηλ. 24610 52627 & 52727, είτε στο ΕΒΕ στο τηλ. 24610 41693 (Διεύθυνση ΕΒΕ).

Η συγκεκριμένη έκθεση θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo από 5 έως 7 Οκτωβρίου 2018.

Μετά την επιτυχημένη περσινή συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με τη συνδρομή των 4 Επιμελητηρίων της περιοχής μας, αποφασίστηκε να επαναληφθεί και εφέτος η προσπάθεια για προβολή των τοπικών επιχειρήσεων με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης Market Expo 2018, η οποία αποτελεί την πληρέστερη έκθεση τροφίμων και ποτών για τους δυναμικούς κλάδους της Ελλάδας, οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα προϊόντα τους που μπορεί να είναι:

Τρόφιμα
Γαλακτοκομικά/τυροκομικά
Παραδοσιακά προϊόντα
Βιολογικά Προϊόντα /Delicatessen
Ζαχαρώδη
Προϊόντα Ευρείας Κατανάλωσης
Προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας
Συστήματα και λύσεις πληροφορικής
Εξοπλισμός

Το περίπτερο της ΠΔΜ θα είναι 75 τ.μ. και θα φιλοξενήσει Δωρεάν έως 10 επιχειρήσεις σε περίπτερα από 7 έως 10 τ.μ. η κάθε επιχείρηση

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.