Με την επίσκεψή του στην Κοζάνη ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία ο Θάνος Τζήμερος – Δείτε το βίντεο



Την Κοζάνη επισκέφτηκε ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά» κ. Θάνος Τζήμερος το απόγευμα της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου 2018, ολοκληρώνοντας την τριήμερη περιοδεία του σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Τζήμερος, μιλώντας στην κάμερα του KOZANILIFE.GR αναφέρθηκε στο μήνυμα της «Δημιουργίας Ξανά» πως η ανάπτυξη είναι κάτι πολύ εύκολο να γίνει, με πολίτες πλούσιους και δυνατό κράτος, χρησιμοποιώντας παραδείγματα χωρών που ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από την Ελλάδα όπως η Εσθονία, η Νότια Κορέα και η Σιγκαπούρη.

Οι βασικοί άξονες της «Δημιουργίας Ξανά» για να επιτευχθεί η ανάπτυξη είναι η χαμηλή και γραμμική φορολογία χωρίς κλίμακες, η αναγνώριση όλων των εξόδων και η έκπτωση από το φορολογητέο εισόδημα, η μείωση των δημόσιων δαπανών, η απλή νομοθεσία, η ασφάλεια και γενικώς η απλοποίηση όλων των διαδικασιών που χρειάζεται κάποιος για να επενδύσει. «Η ανάπτυξη έρχεται με επενδύσεις και για να επενδύσει κανείς σε ένα κράτος, το περιβάλλον πρέπει να είναι γοητευτικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζήμερος, αναλύοντας πλήρως το μοντέλο ανάπτυξης της «Δημιουργίας Ξανά».

Ο κ. Θάνος Τζήμερος αναφέρθηκε στη ΔΕΗ, δηλώνοντας:

«Το να εξαρτάται μια ολόκληρη περιοχή από ένα εργοστάσιο είναι σαν να εξαρτάται μια εταιρία από έναν πελάτη και μόνο. Η περιοχή έχει ρημάξει, έχει πολλές πλουτοπαραγωγικές πηγές οι οποίες ρημάξανε, γιατί όλοι οι νέοι είχαν ένα όνειρο, να παν να διοριστούν στη ΔΕΗ. Δεν γίνεται έτσι. Η ενέργεια είναι ένα προϊόν. Το κράτος είναι αφύσικο να λέει πως «η Ενέργεια είναι δικιά μου». Πριν ιδρυθεί η ΔΕΗ υπήρχαν πολλά εργοστάσια που παρήγαγαν ενέργεια κάτι το οποίο είναι προς όφελος του πολίτη αλλά και των κατοίκων της περιοχής, διότι αυτοί θα αναπτύξουν ταλέντα και δεξιότητες που μπορεί να μην ξέρουν ότι έχουν».

Ο κ. Τζήμερος δήλωσε πως η «Δημιουργία Ξανά» θα κατέβει αυτόνομα στις επικείμενες εκλογές, διότι κανένα από τα κόμματα δεν παρουσιάζουν το απλό μοντέλο κόμματός του.

Δείτε τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά» κ. Θάνος Τζήμερος στο KOZANILIFE.GR:

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.