Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κοζάνης στα τμήματά του για τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τα τρία τμήματά του (ποδοσφαιρική ομάδα ,χορευτικό τμήμα, χορωδία), για τη συμμετοχή τους σε τουρνουά, φεστιβάλ, εκδηλώσεις, εντός Ελλάδας.

Συγκεκριμένα:
Την ποδοσφαιρική ομάδα για την συμμετοχή της στο πανελλήνιο τουρνουά των ποδοσφαιρικών τμημάτων Εκπ/κών της ΔΟΕ, που έγινε εφέτος στα Γιάννενα με πολύ καλά αποτελέσματα.

Το χορευτικό τμήμα για τη συμμετοχή του στην 1η συνάντηση παραδοσιακών χορών Συλλόγων Εκπ/κών Πρωτοβάθμιας στη Χαλκίδα ,σε Διεθνές Φεστιβάλ στην Αλόνησο, στη Δαμασκηνιά στο Βόϊο, στο χορό του Συλλόγου μας και στο Μικρόκαστρο.

Το τμήμα της χορωδίας για την ανανέωσή του με νέα μέλη, τη λειτουργία του και τη συμμετοχή του στον ετήσιο χορό των Εκπ/κών.

Η προβολή του Συλλόγου μας, της Πόλης μας & της Περιφέρειάς μας, μας κάνει υπερήφανους.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ,ΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ , ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΣΑΚΗΣ             ΒΙΛΔΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.