Θεατρικά εργαστήρια και εργαστήρι κινηματογράφου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Βόρειο Πεδίο»



Το ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ, λειτουργεί και φέτος τα πετυχημένα θεατρικά του εργαστήρια που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους! Από μικρά παιδιά Νηπιαγωγείου μέχρι τους ενήλικες που θέλουν να αποδράσουν από την καθημερινότητα! Πολύ κέφι, δημιουργία, ανάδειξη των χαρισμάτων αλλά και αποτελεσματική παρέμβαση στις αδυναμίες που έχει ο καθένας. Αυτά τα εγγυώνται οι έμπειροι και προπαντός εξειδικευμένοι δάσκαλοι θεάτρου που διδάσκουν στο ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ. Επαγγελματίες θεατρολόγοι αλλά και ηθοποιοί, απόφοιτοι δραματικών σχολών, εγγυώνται για το αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του καθένα ξεχωριστά!

Θα λειτουργήσουν τμήματα Νηπίων, και όλων των τάξεων του Δημοτικού καθώς και εφηβικά τμήματα Γυμνασίου και Λυκείου. Και φυσικά τα τρία έτη των Ενηλίκων, όπως χρόνια λειτουργούν και έχουν αναδείξει πλήθος ανθρώπων που αγάπησαν το θέατρο και ασχολήθηκαν με αυτό.

Επιπλέον, το ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ, καινοτόμο στις δράσεις του λειτουργεί και φέτος τμήμα Κινηματογράφου, με ποικίλες δημιουργικές δράσεις για τα μέλη του.

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και όλα τα τμήματα θα ξεκινήσουν την δράση τους από την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Πληροφορίες για εγγραφές, ώρες και ημέρες μαθημάτων ή οτιδήποτε άλλο, στον χώρο του Βόρειου Πεδίου (συμβολή οδών Κ. Φούφα και Καλλιπόλεως, στον δρόμο προς τον Ι. Ναό των Νεομαρτύρων), στο τηλέφωνο της Γραμματείας του Βόρειου Πεδίου 2463505959, απογευματινές ώρες, και στο τηλέφωνο 6986617999. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε την δράση μας στην σελίδα του facebook ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ.

Το θέατρο σας περιμένει! Δεν απαιτείται ούτε ιδιαίτερο ταλέντο, ούτε γνώσεις, ούτε δεξιότητες. Το θέατρο είναι για όλους!!! Τι θέλει; Ελαφρύ ρουχισμό, χαμόγελα, διάθεση για επικοινωνία και συνεργασία, και δυο ώρες την εβδομάδα για να γίνει η ζωή σας πιο όμορφη!!! Ρωτήστε αυτούς που έρχονται!!! Κι ελάτε κι εσείς στο θέατρο! Ελάτε στο ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΡΑΤΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΜΠΙΛΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.