Κάλεσμα στην Εθελοντική Αιμοδοσία και την υποδοχή της ποδηλατοδρομίας των αιμοδοτών σε Κοζάνη, Σέρβια και Εορδαία



Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιτωλοακαρνανίας και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών συνδιοργανώνουν πανελλαδική ποδηλατοδρομία για τη διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και μας καλούν να συμμετάσχουμε.

Μια ομάδα από ποδηλάτες ξεκίνησε χθες από την Αλεξανδρούπολη και αφού διανύσουν περίπου 1.200 χιλιόμετρα και περάσουν από 40 πόλεις θα καταλήξουν στην Αθήνα, στο Σύνταγμα την Κυριακή 16 Σεπτεμβριου 2018, στα πλαίσια της εκδήλωσης “ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕΜΕΝΗ”.

Καλούμε όλους τους πολίτες, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, τους ποδηλάτες της περιοχής να υποδεχτούμε τους ποδηλάτες την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στην κεντρική πλατεία και να βοηθήσουμε όλοι μαζί στην διάδοση της ιδέας.

-Η ανάγκη σε αίμα είναι μεγάλη και πολύ συχνά, σε περιόδους όπως το καλοκαίρι ή σε έκτακτες συνθήκες, βλέπουμε ότι τα Νοσοκομεία της χώρας μας έχουν έλλειψη. Η έλλειψη αίματος μας αφορά όλους, καθώς π.χ. καθυστερούν προγραμματισμένα χειρουργεία, δεν μπορούν να καλυφθούν έκτακτες καταστάσεις και πολυμεταγγιζόμενοι ασθενείς. Για να υπάρξει αυτάρκεια αίματος, θα πρέπει όλοι εμείς οι υγιείς να αιμοδοτούμε τακτικά, 2-4 φορές τον χρόνο.

Όσοι επιθυμούν να αιμοδοτήσουν, η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου θα βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου από τις 15:00 έως τις 19:30.

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                             Ο Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος       Βακφάρης Αθανάσιος

Υποδοχή των ποδηλατών της “εθελοντικής αιμοδοσίας” στην περιοχή των Σερβίων

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιτωλοακαρνανίας και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών συνδιοργανώνουν πανελλαδική ποδηλατοδρομία για τη διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και μας καλούν να συμμετάσχουμε.

Μια ομάδα από ποδηλάτες ξεκίνησε στις 11/09 από την Αλεξανδρούπολη και αφού διανύσουν περίπου 1.200 χιλιόμετρα και περάσουν από 40 πόλεις θα καταλήξουν στην Αθήνα, στο Σύνταγμα την Κυριακή 16 Σεπτεμβριου 2018, στα πλαίσια της εκδήλωσης «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕΜΕΝΗ».

Καλούμε τους πολίτες, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας, καθώς και τους ποδηλάτες της περιοχής μας, εφόσον το επιθυμούν, να παρευρίσκονται στη γέφυρα την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 09:30 π.μ. για να υποδεχθούμε και να συνοδεύσουμε την ομάδα των ποδηλατών ως την κεντρική πλατεία Σερβίων, όπου θα γίνει και η επίσημη υποδοχή και παρουσίαση της προσπάθειάς τους.

Οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε στη διάδοση της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Είναι οφειλή, υποχρέωση και καθήκον μας.

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ

Συμμετοχή του Δήμου Εορδαίας στη 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών με Ποδηλατοδρομία για Εθελοντική Αιμοδοσία

Ο Δήμος Εορδαίας και η Ν.Υ. Αιμοδοσίας Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας προσκαλούν φορείς και πολίτες στην εκδήλωση υποδοχής της φλόγας της 16ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και της Ποδηλατοδρομίας για Εθελοντική Αιμοδοσία , που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 5,30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Πτολεμαϊδας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, διαδρομής της «Φλόγας της Αγάπης» η εκκίνηση θα γίνει 08:00 από Θεσσαλονίκη , άφιξη 10:30 στα Γιαννιτσά , 12:30 στην Έδεσσα και 17:30 στη Βόρεια είσοδο της Πτολεμαϊδας , όπου η φλόγα θα παραδοθεί στον 1ο λαμπαδηδρόμο και κατόπιν θα μεταλαμπαδεύεται στους υπόλοιπους λαμπαδηδρόμους, θα διασχίσει τον κεντρικό δρόμο της Πόλης και στη συνέχεια θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία .

Να σημειωθεί ότι όσοι επιθυμούν να αιμοδοτήσουν θα υπάρχει Κινητή Μονάδα Αιμοληψιών στο Δημαρχείο Εορδαίας, κατά τις ώρες 6 -7 μ.μ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.