Μην περιμένετε ο κόσμος μας να γίνει καλύτερος χωρίς Χριστό στην ζωή μας και στα σχολεία μας – Του Αλέξανδρου Κοκκινίδη



Γράφει ο Αλέξανδρος Κων. Κοκκινίδης:

Αυτοί που δεν θέλουν τον Χριστό στην ζωή μας και στα σχολεία μας οδηγούν τα παιδιά (μας) σε λάθος δρόμους που απέχουν από την ανθρωπιά και την αγάπη, οπότε μόνο χειρότερος μπορεί να γίνει ο κόσμος (μας) και αυτό κάθε μέρα αποδεικνύεται όλο και περισσότερο.

Όσοι δεν το έχουν κατανοήσει αυτό έχουν αυταπάτες και αντί να γίνουν σοφότεροι με το πέρασμα των χρόνων (και αιώνων), η απερισκεψία είναι που τους οδηγεί και η πλάνη, τους έχει τυφλώσει, με αποτέλεσμα το κακό να γιγαντώνεται, το μίσος και ο εγωισμός να κυριεύουν την ανθρώπινη ψυχή και φύση και οι άνθρωποι να παύουν να είναι Άνθρωποι.

Τα παιδιά (μας) οφείλουν να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι από (εμάς) τους γονείς, το σχολείο απλά (θα πρέπει να) επεκτείνει την αγάπη και την γνώση που εμείς τα κοινωνήσαμε, τα μεταδώσαμε, τα διδάξαμε, αλλιώς σε κάθε άλλη περίπτωση έχουμε αποτύχει ή θα αποτύχουμε ως κοινωνία, ως (δι)δάσκαλοι και ως γονείς !

Καλή, ευλογημένη και φωτισμένη σχολική χρονιά σε μαθητές, δασκάλους και καθηγητές !!!

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, Άγιος Δημήτριος Ελλησπόντου Κοζάνης
Αλέξανδρος Κων. Κοκκινίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.