Πρόστιμο από τον Δήμο Κοζάνης στο ΚΚΕ για αφισοκόλληση «χωρίς άδεια» για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΚΕ-ΚΝΕ

«Η προσπάθεια ποινικοποίησης της πολιτικής δράσης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ από τον δήμαρχο Κοζάνης, κ. Ιωαννίδη, θα πέσει στο κενό!»

Η διοίκηση του Δήμου Κοζάνης επέβαλε πρόστιμο στο ΚΚΕ, για αφισοκόλληση «χωρίς άδεια» για τις πολιτικές – πολιτιστικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΚΕ – ΚΝΕ.

Εκτός από «αφισο-κυνηγός», ο δήμαρχος Κοζάνης επιχειρεί να γίνει και «εισπράκτορας» προστίμων για την δραστηριότητα ενός πολιτικού κόμματος…

Μάλλον το αντικομμουνιστικό του μένος είναι τέτοιο, παρά το προσωπείο του «προοδευτικού» που θέλει να εμφανίζει, που δεν του επιτρέπει τη διάκριση ανάμεσα στην δραστηριότητα ενός πολιτικού φορέα και την εμπορική διαφήμιση.

ΤΟΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ: Το ΚΚΕ, 100 χρόνια τώρα, δεν έχει κάνει ούτε βήμα πίσω από την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων.

Ακόμα και στις πιο μαύρες μέρες των διώξεων και της παρανομίας, το ΚΚΕ δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να προσπαθεί να έρθει σε επαφή με το λαό και τη νεολαία, με όλους όσους πλήττονται από τις αντιλαϊκές πολιτικές.

Το ΚΚΕ δεν έκανε πίσω ούτε και όταν μέλη και στελέχη του καταδικάζονταν σε θάνατο και εκτελούνταν γιατί διέδιδαν τις ιδέες τους.

Γι’ αυτό όσα πρόστιμα και να βάζει ο κ. Ιωαννίδης, ποινικοποιώντας στην πραγματικότητα την πολιτική δράση, δεν πρόκειται να συμμορφωθούμε «προς τας υποδείξεις».

Και πραγματικά είναι άξιο απορίας …ποιος πραγματικά είναι ο στόχος του. Να φιμώσει το ΚΚΕ; Ξέρει πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Τον ενημερώνουμε ότι τέτοιου είδους αποφάσεις μάς πεισμώνουν περισσότερο.

3 σχόλια στο άρθρο “Πρόστιμο από τον Δήμο Κοζάνης στο ΚΚΕ για αφισοκόλληση «χωρίς άδεια» για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΚΕ-ΚΝΕ

  1. Αραδιάζουν ένα σορό “πολιτικάντικες” μπαρούφες, προκειμένου να τους επιτρέπεται να παραβιάζουν το νόμο. Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο. Μακάρι το παράδειγμά του να ακολουθούσαν και άλλοι τοπικοί (αλλά και κεντρικοί) άρχοντες που επιτρέπουν τόσα χρόνια το κομματίδιο του ΚΚΕ να παραβιάζει τόσο ξεδιάντροπα το νόμο. Τόσο στις αφισοκολήσεις όσο και σε άλλα (σημαντικότερα…) ζητήματα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.