Άνοιξε τις πύλες της για το αναγνωστικό κοινό της Κοζάνης η νέα βιβλιοθήκη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Τις πύλες της για το αναγνωστικό κοινό της Κοζάνης άνοιξε το πρωί της Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου 2018 η βιβλιοθήκη στο νέο της κτήριο. 

Στις νέες εγκαταστάσεις της βιβλιοθήκης, έκτασης 7.000 τ.μ. περίπου, λειτουργεί προς το παρόν το αναγνωστήριο, η παιδική βιβλιοθήκη καθώς και ο χώρος του media lab με Η/Υ.

Το κτήριο της βιβλιοθήκης είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 20:00 για πιλοτική λειτουργία. 

Σε δηλώσεις της στο KOZANILIFE.GR η διευθύντρια της Βιβλιοθήκης. κα. Ιωάννα Στεργιοπούλου μεταξύ των όσων δήλωσε, προσκάλεσε το κοινό της Κοζάνης να επισκεφτεί και να γνωρίσει τους χώρους της νέας Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”804″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Άνοιξε τις πύλες της για το αναγνωστικό κοινό της Κοζάνης η νέα βιβλιοθήκη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Καλή αρχή, με πολλά παιδιά, νέο κόσμο και μεγαλύτερο κόσμο να γεμίσει η καινούρια μας Βιβλιοθήκη!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.