Με τη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΚΕ-ΚΝΕ στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Με τη συναυλία του γνωστού ερμηνευτή Χρήστου Θηβαίου ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου 2018 οι πλούσιες εκδηλώσεις του φετινού 44ου Φεστιβάλ ΚΚΕ-ΚΝΕ στην Κοζάνη, στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης.

Οι εκδηλώσεις του Σαββάτου περιελάμβαναν μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα στο Γιάννη Ρίτσο, πολιτική ομιλία από το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Κύριλλο Παπασταύρου, ενώ στο χώρο του φεστιβάλ υπήρχαν πολλές ακόμη δραστηριότητες για τον κόσμο. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με τη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου.

Να σημειωθεί πως οι μουσικές εκδηλώσεις της Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω του τραγικού δυστυχήματος που έγινε στην Κοζάνη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από τη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”799″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.