Συνάντηση του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΤΗΠ με τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη



Σε συνέχεια των επαφών του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΤΗΠ πραγματοποιήθηκε στις 06-09-2018 συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Αδαμίδη Γεώργιο, τον Πρόεδρο κ. Μόσχου Μόσχο και μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» και τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ ΑΕ κ. Καραλευθέρη Παντελή, σχετικά με τα θέματα τροφοδοσίας της Τηλεθέρμανσης μετά την εξάντληση των ωρών λειτουργίας της 3ης και 4ης μονάδας του ΑΗΣ Καρδιάς καθώς και για την πορεία του έργου της 5ης μονάδας Πτολεμαΐδας.

– Για την λειτουργία της 3ης και 4ης μονάδας του ΑΗΣ Καρδιάς εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την παρέκκλιση των 32.000 ωρών και δήλωσαν ότι εντείνουν τις προσπάθειές τους σε συνεννόηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκη Γεώργιο και τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΔΕΗ ΑΕ κ. Παναγιωτάκη Εμμανουήλ, προς αυτήν την κατεύθυνση.

Από τη συζήτηση αναδείχθηκε ότι η ένταξη των μονάδων στο καθεστώς παρέκκλισης των 32.000 ωρών είναι μονόδρομος, τόσο για το ενεργειακό της χώρας, όσο και για την Τηλεθέρμανση. Σε κάθε περίπτωση, αναφέρθηκε ότι θα εξευρεθεί λύση προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνεχής τροφοδοσία της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας.

– Για την 5η Μονάδα Πτολεμαΐδας, αναφέρθηκαν ότι παρά την αρχική καθυστέρηση του έργου κατά έξι μήνες δεν θα υπάρξουν περεταίρω σοβαρές καθυστερήσεις στην κατασκευή της μονάδας και των συνοδών έργων και ευελπιστούν ότι εντός του 2021 θα υπάρχει ετοιμότητα διασύνδεσης με την Τηλεθέρμανση.

Το Σωματείο εργαζομένων της Δ.Ε.ΤΗ.Π. ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους για την ενήμερωσή τους και ελπίζει στην συνέχιση των κοινών προσπάθειών μας.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.