Αναστάτωση στην Εγνατία Οδό: 65χρονος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα στον κόμβο της Κουλούρας

Χάρη στην καλή τύχη και στην άμεση και αποτελεσματική κινητοποίηση της αστυνομίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα όταν οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην Εγνατία οδό. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 5 Σεπτεμβρίου στο τμήμα της Εγνατίας οδού μεταξύ κόμβου Κουλούρας και κόμβου Νησελίου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Ο 65χρονος οδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου μπήκε στην Εγνατία οδό από τον κόμβο της Κουλούρας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκης, αλλά στο αντίθετο ρεύμα και οδηγούσε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μάλιστα αναφέρεται ότι στα σήματα οδηγών, αλλά και της αστυνομίας, αντιδρούσε χαιρετώντας!!!!

Μόλις αναφέρθηκε το γεγονός σήμανε συναγερμός στην αστυνομία. Τέσσερα περιπολικά έσπευσαν στην περιοχή από διαφορετικές κατευθύνσεις και προσωρινά έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας στο κόμβο Νησελίου για την αποφυγή ενδεχόμενης σύγκρουσης με τον αντίθετα κινούμενο αυτοκίνητο. Τελικά τα περιπολικά ακινητοποίησαν το αντίθετα κινούμενο όχημα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, 65 ετών, κάτοικος Κουλούρας.

Από το verianet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.