Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση Μουσικών χάλκινων, πνευστών, κρουστών Κοζάνης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 5 Σεπτεμβρίου 2018 η 1η Συνάντηση Μουσικών χάλκινων, πνευστών, κρουστών Κοζάνης, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Αρκετοί μουσικοί της Κοζάνης ταξίδεψαν μουσικά στο χρόνο, τον κόσμο που παραβρέθηκε, μέσα από την ιδιαίτερη μουσική της περιοχής, που πάντα θα υπερηφανεύεται για την μουσική της κληρονομιά, τη διάσωση και τη διάδοσή της.

Τα κείμενα και την ιστορική αναδρομή επιμελήθηκε και παρουσίασε ο Στρατιωτικός – Βαλκανιολόγος, Μa στις Κοινωνικές Πολιτικές και Πολιτισμικές Δομές των Χωρών της ΝΑ Ευρώπης, Στυλιανός Ιωαννίδης ενώ η μουσική εκδήλωση ήταν ενταγμένη στα φετινά 36α Λασσάνεια.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”793″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.