Χωρίς προβλήματα ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων στην Π.Ε. Κοζάνης



Χωρίς προβλήματα ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Αυτά τόνισαν μεταξύ άλλων ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ιωάννης Γκαμπούρας και η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Βίκυ Βόντσα στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κοζάνης κ. Παναγιώτη Πλακεντά.

Όσον αναφορά τις τοποθετήσεις των μόνιμων εκπαιδευτικών και τις πιστώσεις των αναπληρωτών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αυτές ολοκληρώνονται, τα σχολικά βιβλία βρίσκονται στα σχολεία ενώ οι συντηρήσεις των σχολικών κτιρίων όπου υπήρχε πρόβλημα βρίσκονται στην τελική φάση, όπως τόνισαν οι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Από τη πλευρά του ο κ. Πλακεντάς ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά χωρίς προβλήματα ενώ συγχρόνως υποσχέθηκε ότι η Π.Δ.Μ. και η Π.Ε. Κοζάνης θα είναι αρωγοί στο έργο των εκπαιδευτικών και των μαθητών στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.