ΚΚΕ Κοζάνης: «Η προσπάθεια του Δημάρχου Κοζάνης να βάλει φρένο στην επαφή του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με τους εργαζόμενους και τη νεολαία πρέπει να καταδικαστεί»

Σχόλιο για την κίνηση της Δημοτικής Αρχής Κοζάνης να κατεβάσει αφίσες και πανό για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Σε μια απαράδεκτη προσπάθεια ώστε να μπει εμπόδιο στη μαζική προπαγάνδιση του Φεστιβάλ των 100 χρόνων του ΚΚΕ και των 50 χρόνων της ΚΝΕ έχει προβεί η Δημοτική Αρχή Κοζάνης. Η Δημοτική Αρχή, αντί να κατεβάζει τις αφίσες που ενημερώνουν για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 – 8 Σεπτέμβρη, ας ασχοληθεί με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της Κοζάνης. Ας καθαρίσει τα φρεάτια της πόλης, τώρα που έρχονται βροχές και θα πλημμυρίζουν πάλι οι δρόμοι. Ας ασχοληθεί με τα σχολεία που ανοίγουν σε λίγες μέρες και με ό,τι άλλο αφορά τις ανάγκες του λαού.

Οι εκδηλώσεις στις 7-8 Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη αφορούν την κορύφωση των εορτασμών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Δυτική Μακεδονία με μια μεγάλη πολιτική- πολιτιστική συγκέντρωση. Ο Δήμαρχος χρησιμοποιεί τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας να κυνηγάνε αφίσες και χαρτόνια της ΚΝΕ αντί να προβεί σε μονιμοποίηση, αυξήσεις στους μισθούς πείνας και περισσότερες προσλήψεις στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου με βάση τις ανάγκες που υπάρχουν.

Καλούμε όλα τα λαϊκά στρώματα, τη νεολαία της Κοζάνης να μην «τσιμπήσουν» στις δικαιολογίες της δημοτικής αρχής. Η προσπάθεια του Δημάρχου να βάλει φρένο στην επαφή του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με τους εργαζόμενους και τη νεολαία πρέπει να καταδικαστεί. Να καταδικαστούν έμπρακτα οι απεγνωσμένες προσπάθειές της Δημοτικής Αρχής για την παρεμπόδιση της προπαγάνδας και επιτυχίας του Φεστιβάλ των 100 χρόνων του ΚΚΕ και των 50 χρόνων της ΚΝΕ . Κάθε εργαζόμενος, κάθε νέος να κάνει δική του υπόθεση την επιτυχία, να συμμετέχει στο μεγαλύτερο νεολαιίστικο πολιτικό-πολιτιστικό γεγονός.

Ο λαός να μη δείξει πλέον καμία ανοχή σε αυτά τα φαινόμενα! Να δώσει δυναμικό παρόν στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στις 7 και 8 Σεπτέμβρη στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.