Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Ποντοκώμης

Τη Δευτέρα 03/09/2018, από τις 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. ,στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Ποντοκώμης, θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργανώνει η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Ποντοκώμης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντοκώμης, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κοζάνης.

Προσκαλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην προσπάθεια για συλλογή αίματος, γιατί οι ανάγκες στη χώρα μας είναι μεγάλες, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, που μειώνεται η προσφορά αίματος από τους αιμοδότες, κυρίως λόγω των διακοπών.

Επιπλέον , με την εμφάνιση στη χώρα μας εποχιακών λοιμώξεων ( ιός του Δυτικού Νείλου), και τη λήψη πρόσθετων μέτρων και ελέγχων για την ασφάλεια των μεταγγίσεων, ελαττώνονται περισσότερο τα αποθέματα αίματος.

Η εθελοντική αιμοδοσία, είναι δώρο ζωής. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για τους ασθενείς που χρειάζονται αίμα ή παράγωγα του.

Η προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι ανεκτίμητη.

Οι αιμοδότες μπορούν, επίσης, να προσέρχονται και στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κοζάνης, όλα τα εργάσιμα πρωινά και να ενημερώνονται για τα απογεύματα και τις αργίες στα τηλ. : 2461352642 ή 2461352641.

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΑΙΜΑ ! ΧΑΡΙΣΤΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.