Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου η Ντόρα Μπακογιάννη στην Κοζάνη – Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψής της

Η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης κάνει γνωστό στους πολίτες, ότι την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018, στην Κοζάνη θα βρίσκεται η Βουλευτής Α’ Αθηνών της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός Εξωτερικών, κα Ντόρα Μπακογιάννη. Στη σύντομη παρουσία της και ως επικεφαλής του Τομέα Οικονομίας & Ανάπτυξης του Κόμματος, μεταξύ των άλλων θα επισκεφθεί παραγωγικές και εξαγωγικές μονάδες της περιοχής, επιμελητηριακούς και αυτοδιοικητικούς φορείς και η περιοδεία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της ίδιας ημέρας, με αποκορύφωμα την παρουσία της -ως Κύρια Ομιλήτρια- σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, στην πόλη της Κοζάνης. Πιο συγκεκριμένα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Κας ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018
10:00πμ. Κοζάνη – Επίσκεψη στο Δήμο Κοζάνης και στον Δήμαρχο κ. Λ. Ιωαννίδη.
10:30πμ. Κοζάνη – Συνάντηση με το Δ.Σ. και Μέλη του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (Ε.Β.Ε.) Κοζάνης.
12:00. Επίσκεψη σε Μονάδα Εκτροφής Γουνοφόρων Ζώων, στην ευρύτερη περιοχή της Σιάτιστας.
1:00μμ. Σιάτιστα – Επίσκεψη στο Δήμο Βοΐου και στον Δήμαρχο, κ. Δ. Λαμπρόπουλο.
7:30μμ. Κοζάνη – Γραφεία ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης / Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε..
8:30μμ. Κοζάνη – Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, με κύρια Ομιλήτρια την Βουλευτή κα Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, στο «Αμφιθέατρο της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού, Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης» (οδός Φιλίππου Β’ 30).

Για τη Ν.Δ. – ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης
Ο Πρόεδρος
Παντελής Καρακασίδης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου η Ντόρα Μπακογιάννη στην Κοζάνη – Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψής της

  1. Τι δουλειά έχουν ανθέλληνες στον τόπο μας ??? Ντροπή να την φιλοξενήσει η Λέσχη Ποντίων ντροπή. Καλά μας κάνουν και μας βιάζουν καθημερινά την ψυχή την καρδιά το μυαλό και σβήνουν την ταυτότητα μας μια για πάντα. Επανάσταση θέλει και όχι γλύψιμο και υποδοχές ηρώων σε προδότες. Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και δεν έχω ψηφίσει ποτέ εύχομαι σε όλα τα κομματόσκυλα να ζήσουν μεγάλες συμφορές με την αμάθεια που τους διακατέχει .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.