Συνέντευξη του διακεκριμένου καθηγητή Λεόντιου Χατζηλεοντιάδη από την Καστοριά που αποκωδικοποίησε το κλάμα του μωρού με την εφαρμογή iCry2Talk

Ο Λεόντιος Ι. Χατζηλεοντιάδης γεννήθηκε στην Καστοριά το 1966. Απέκτησε το δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού το 1989 και το διδακτορικό δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών το 1997, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Το Δεκέμβριο το 1999, έγινε μέλος του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού (ΔΕΠ) του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (ΑΠΘ), όπου κατέχει θέση Καθηγητή. Εργάζεται στη Μονάδα Επεξεργασίας Σήματος και Βιοϊατρικής τεχνολογίας, πάνω στους αναπνευστικούς ήχους, τους καρδιακούς ήχους, τους εντερικούς ήχους, τη συμπίεση δεδομένων ηλεκτροκαρδιογραφήματος, την ανάλυση σεισμικών σημάτων και στον εντοπισμό ρωγμών.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη στατιστική ανώτερης τάξης, τις aplha-stable κατανομές, τα zero-crossings ανώτερης τάξης, τα κυματίδια, την πολυφασματική ανάλυση, τα μορφοκλάσματα, τη νευρο-ασαφή μοντελοποίηση για ιατρικές, κινητές εφαρμογές και εφαρμογές ψηφιακής επξεργασίας σήματος.

Επιπλέον, ο Δρ. Χατζηλεοντιάδης κατέχει διδακτορικό δίπλωμα στη Μουσική Σύνθεση από το Πανεπιστήμιο του Γιορκ (Ηνωμένο Βασίλειο, 2004) και είναι Καθηγητής Σύνθεσης στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.

Δείτε τη συνέντευξη από το mpetskas.com:

 

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.