Μια υπέροχη μουσική λαϊκή βραδιά στο Τρανόβαλτο το Σάββατο 25 Αυγούστου – Δείτε το βίντεο



Μια υπέροχη μουσική λαϊκή βραδιά με ολόγιομο το αυγουστιάτικο φεγγάρι, διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25 Αυγούστου 2018 στην κεντρική πλατεία «των αγαλμάτων» στο Τρανόβαλτο, από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Τρανοβάλτου Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Επικεφαλής του μουσικού σχήματος ήταν η καλή τραγουδίστρια Μαρία Βλαχάβα με καταγωγή από το Μεταξά, ιδιαίτερα γνωστή από τις επιτυχημένες παρουσίες της στους μουσικούς διαγωνισμούς talent show του ΑΝΤ (The Voice) και του ΣΚΑΪ (X FACTOR με τους Mamals), που συνοδεύονταν από τους άξιος μουσικούς Γιάννη Κωσταντά στο μπουζούκι, Στέλιο Αυλογιάρη στο βιολί και Αλέξανδρο Χριστοφορίδη στην ηλεκτρική κιθάρα.

Μετά το πρώτο μέρος που κύλισε μελωδικά με έντεχνα λαϊκά τραγούδια από την υπέροχη φωνή της Μαρίας Βλαχάβα, στη συνέχεια το πρόγραμμα «ζωήρεψε» με λαϊκά χορευτικά που ανέβασαν την διάθεση του κόσμου και τον ξεσήκωσαν στο χορό για ώρες μετά τα μεσάνυχτα…

Δείτε το βίντεο του mikrovalto.gr:

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.