Λάζαρος Μαλούτας: «Σημαντικότατη ανανέωση στο δυναμικό του συνδυασμού μας – Δεν υπάρχει λόγος για στήριξη από κάποιο κόμμα»

Για τον σχεδιασμό, τους στόχους αλλά και το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ενότητα» μίλησε ο επικεφαλής κ. Λάζαρος Μαλούτας.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Είναι σαφές ότι μπαίνουμε στους τελικούς σχεδιασμούς και στις τελικές επιλογές για την προεκλογική περίοδο. Ο συνδυασμός από τις προηγούμενες εκλογές ήταν πλήρης ο οποίος μάλιστα είχε επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα στον πρώτο γύρω των εκλογών. Σε επίπεδο κεντρικού ψηφοδελτίου θα υπάρχει μια σημαντικότατη ανανέωση στο στελεχιακό δυναμικό του συνδυασμού.Όσο αφορά τα Δημοτικά Διαμερίσματα ενδεχομένως να υπάρξουν ορισμένες αλλαγές. Από εδώ και πέρα το χρονοδιάγραμμα περιλαμβάνει επιτάχυνση των διαδικασιών, συγκρότηση των ψηφοδελτίων, επικαιροποίηση του προγραμματικού μας λόγου και προετοιμασία γενικότερα για την προεκλογική περίοδο».

Σχετικά με την στήριξη του συνδυασμού «Ενότητα» από κάποιο κόμμα και συγκεκριμένα από το Κίνημα Αλλαγής ο κ. Μαλούτας δήλωσε:

«Το ψηφοδέλτιό μας στις προηγούμενες εκλογές ήταν πολυσυλλεκτικό και είχε ανθρώπους οι οποίοι προέρχονταν από διάφορους πολιτικούς χώρους. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και τώρα. Δεν είναι κρητήριο η πολιτική διαδρομή και η πολιτική ένταξη οποιουδήποτε για να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ζητήσουμε στήριξη από το Κίνημα Αλλαγής. Τα κομματικά χρίσματα και οι στηρίξεις είναι πλέον ξεπερασμένα».

Δείτε το σχετικό βίντεο του KOZANILIFE.GR με τις δηλώσεις του κ. Λάζαρου Μαλούτα:

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Λάζαρος Μαλούτας: «Σημαντικότατη ανανέωση στο δυναμικό του συνδυασμού μας – Δεν υπάρχει λόγος για στήριξη από κάποιο κόμμα»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.