Σε προεκλογικούς ρυθμούς η παράταξη του Λευτέρη Ιωαννίδη – Τι λέει ο Δήμαρχος Κοζάνης για την παράταξή του, την κομματική στήριξη και το νέο εκλογικό σύστημα



Δηλώσεις για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και την παράταξή του έκανε ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λευτέρης Ιωαννίδης πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 27 Αυγούστου 2018.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Έχουμε μπει σε προεκλογικό ρυθμό σαν παράταξη και έχουμε ξεκινήσει τις σχετικές προετοιμασίες. Έχουμε μπροστά μας μια μακράν και δύσκολη προεκλογική περίοδο στην οποία θέλουμε από τη μια να αναδείξουμε το έργο που έχουμε κάνει και να μιλήσουμε στους πολίτες για αυτά που θέλουμε να κάνουμε στο μέλλον. Το ψηφοδέλτιό μας θα στηρίζεται σε έναν βασικό κορμό από την ομάδα που ήδη είναι στην παράταξη, εκλεγμένοι και μη, αλλά και σε νέα πρόσωπα τα οποία θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για ονόματα».

Σχετικά με τη στήριξη της παράταξης από κάποιο κόμμα ο κ. Λ. Ιωαννίδης δήλωσε:

«Εμείς έχουμε κάποιες αρχές και πολύ συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας. Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» από την αρχή ήταν μια πολυσυλλεκτική ομάδα και έτσι θα συνεχίσουμε να είμαστε. Πέρα από τα κόμματα, το ζητούμενο είναι πως λειτουργούσαμε και πως λειτουργούμε εμείς. Όλη η κοινωνία ξέρει και το ποιοι είμαστε και πως λειτουργούμε και τι λέμε.

Τέλος, ο κ. Ιωαννίδης εξέφρασε τη γνώμη του για την απλή αναλογική που θα ισχύσει στις ερχόμενες εκλογές λέγοντας:

«Επειδή έχουμε ένα εκλογικό σύστημα το οποίο αλλάζει πάρα πολλά πράγματα, είναι σαν να κινούμαστε σε αχαρτογράφητα νερά. δεν ξέρουμε πως θα λειτουργήσει και τι αποτελέσματα θα επιφέρει».

Δείτε το σχετικό βίντεο του KOZANILIFE.GR με τις δηλώσεις του Δημάρχου Κοζάνης:

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σε προεκλογικούς ρυθμούς η παράταξη του Λευτέρη Ιωαννίδη – Τι λέει ο Δήμαρχος Κοζάνης για την παράταξή του, την κομματική στήριξη και το νέο εκλογικό σύστημα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.