Τουλάχιστον 15 νεκροί από ανατροπή λεωφορείου στη Βουλγαρία



Το λεωφορείο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία συγκρούστηκε αρχικά με άλλα οχήματα και στη συνέχεια έφυγε από το οδόστρωμα, συγκρούστηκε με βράχο και ανετράπη.

Τουριστικό λεωφορείο ανατράπηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο ορεινό πέρασμα Iskar Gorge στη Βουλγαρία. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για τουλάχιστον 15 νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

Σύμφωνα με το Sofia Globe, το λεωφορείο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία συγκρούστηκε αρχικά με άλλα οχήματα και στη συνέχεια έφυγε από το οδόστρωμα, συγκρούστηκε με βράχο και ανετράπη. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 17.00 (τοπική ώρα) στην εθνική οδό Sofia-Svoge, στο ύψος του Leskov Dol. Ο δρόμος στο σημείο του δυστυχήματος έχει κλείσει από τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και 15 ασθενοφόρα από τρεις πόλεις. Τα θύματα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία στη Σόφια. Ανάμεσα στους τραυματίες, δύο γυναίκες ηλικίας 43 και 73 ετών νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσα άτομα μετέφερε το λεωφορείο. Ο πρωθυπουργός της χώρας Boiko Borissov κήρυξε τη Δευτέρα 27 Αυγούστου ημέρα εθνικού πένθους για τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος.

Πηγή: Sofia Globe, news247

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.