Η απάντηση της εφημερίδας Κοζάνη στην επιστολή διαμαρτυρίας του Φώτη Ζυγούρη



Απάντηση της «Κ»:

Κύριε Ζυγούρη, μας εκπλήσσει η έκπληξή σας για ένα γεγονός πέρα για πέρα αδιαμφισβήτητο και γνωστό τοις πάσι, πως το αγροτικό ιατρείο Τρανοβάλτου περίπου δύο μήνες στερούνταν τη σύνδεσή του με το Internet, που είχε ως επακόλουθο, ο αγροτικός γιατρός να μην μπορεί να συνταγογραφεί τα φάρμακα στους ασθενείς…

Η εφημερίδα ΚΟΖΑΝΗ υπηρέτησε και υπηρετεί με θρησκευτική ευλάβεια την αλήθεια και το δίκαιο, με γνώμονα πάντα τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας, τουλάχιστον αυτό θα το υπερασπιστούμε μέχρι εσχάτης, καθώς… «τα γραπτά μένουν»…

Όσο για τα άλλα που επισημαίνετε, αυτά αποτελούν «έπεα πτερόεντα» και κατά την ποδοσφαιρική ρήση… «πέταγμα της μπάλας στην κερκίδα»!

Για τα άλλα δε που λέτε, όπως περί ευθυνών και αρμοδιοτήτων «πληρωμής της σύνδεσης Internet» από την 3η Υγειονομική Περιφέρεια, και όχι από την κοινωφελή σας επιχείρηση, σχολιάζοντας μάλιστα άστοχα, είναι εκτός θέματος… έτσι απλά, αναφερόμαστε για ένα κόστος απειροελάχιστο για ένα θέμα όμως τόσο σημαντικό!

Κανείς, κατά τα άλλα, δεν αμφισβήτησε την προσφορά της κοινωφελούς σας επιχείρησης, αλλά να απαντάτε «στα ζητούμενα», ούτε η επισήμανση μιας πραγματικότητας, ενός γεγονότος, όπως εν προκειμένω, μπορεί να σας διασύρει, σαν επαγγελματία και σαν οικογενειάρχη, όπως διατείνεστε και τέλος πάντων… εκεί στο Δήμο σας θα καταφέρετε επιτέλους να συγχρωτιστείτε;!, από την «κεφαλή» και κάτω!!!

Επιμένουμε στα περί «ιντερνετικής αλήθειας»…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.