Άνοιξε η αυλαία του Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κοζάνης με τη θεματική βραδιά «Νέα ταλέντα» – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Το βράδυ της Τετάρτης 22 Αυγούστου 2018 άνοιξε η αυλαία του Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κοζάνης, στο πλαίσιο των 36ων Λασσανείων.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που παραβρέθηκε και παρακολούθησε τη θεματική βραδιά που ήταν αφιερωμένη στα νέα ταλέντα μουσικούς της πόλης.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει ως την Κυριακή 26 Αυγούστου με διαφορετικές θεματικές βραδιές, στις 20:30 κάθε μέρα, στον χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης.

Κλικ εδώ για να δείτε όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κοζάνης:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”774″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.