Περίεργες δολιοφθορές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην Πτολεμαΐδα καταγγέλλει κάτοικος



Την παρακάτω καταγγελία διαβάσαμε στο eordaia.org:

Καλησπέρα! θα ηθελα να μοιραστώ αυτο που μου συνέβη μαζι σας κ με τους συμπολίτες μου. Στις 4 Αυγούστου παρατήρησα το αυτοκίνητο μου, το οποιο ειναι παρκαρισμένο στο “δημόσιο ” πάρκινγκ του πρωην Βεροπουλου πισω απο τα κτελ,επι της οδού Δήμητρας , οτι έχει λάστιχο. Καλώντας σε ενα συνεργείο ελαστικών, ευτυχώς παρα την περασμένη μεσημεριανή ωρα κ παρα το οτι ηταν Σάββατο το πέτυχα ανοιχτό, μου το επισκευασε κ μπόρεσα να φυγω Θεσσαλονίκη κ να μην χασω την πτήση μου.ο κυριος με το μαγαζι ελαστικών μου εδειξε την βίδα που εβγαλε απο το ελαστικό κ μου ειπε πως η βίδα προφανως έκανε την ζημια.

Λίγες μερες μετα ,κατεβαίνοντας παλι να παρω το αμαξι μου εχει κλαπεί το καπάκι απο την οροφή στο οποιο κουμπωνει η μπαγκαζιερα. Κ να πω οτι το πηραν για να το βαλουν στο δικο τους αμαξι ? οχι ,διοτι το εσπασαν κ το έβγαλαν! Σήμερα 19 Αυγούστου παλι μεσημεριανή ωρα πηγαίνοντας στο αμαξι παρατηρώ σε αλλο ελαστικό, απο το προηγούμενο ,αλλη βίδα!Παλι λάστιχο! Δυσκολεύομαι να πιστεψω οτι ολα αυτα που συνέβησαν τις τελευταίες 15 μέρες ήταν τυχαία! θα ηθελα να δημοσιευθεί μηπως υπάρχουν κ αλλα τετοια περιστατικά γιατί εκτος απο το δικο μου παρατήρησα κ ενα ακομη αυτοκίνητο με λάστιχο στο ιδιο μερος. Και τέλος, περα απο ολα αυτα, καταλαβαίνετε πως αν κάποιος δεν το παρατηρήσει μπορεί να προκληθεί ατύχημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.