Συναντήθηκαν οι αποφοιτήσαντες της «Εν Τσοτυλίω Σχολής» των ετών 1968, 1978, 1988 – Γράφει ο Νικόλαος Κατσαούνης

Οι Συναντήσεις Αποφοίτων «ΤΗΣ ΕΝ ΤΣΟΤΥΛΙΩ ΣΧΟΛΗΣ” κάθε καλοκαίρι, έχουν ισχυρό συμβολισμό,αναδεικνύοντας τον πνευματικό ρόλο του Σχολείου διαχρονικά από το 1873.

Φέτος συναντήθηκαν,αναπόλησαν,διηγήθηκαν,ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για την πορεία του «ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ” οι αποφοιτήσαντες των ετών 1968-1978-1988.

Τους ευχαριστώ όλους για το συνεχές ενδιαφέρον τους για το Σχολείο και τους διαβεβαιώνω ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια,καθηγητές-γονείς-τοπικοί φορείς και μαθητές για το καλύτερο.

Κρατάμε θετικά του παρελθόντος, αλλά αφουγκραζόμενοι τα μηνύματα της νέας εποχής,της σύγχρονης τεχνολογίας και των νέων παιδαγωγικών ρευμάτων προσπαθούμε και κρατάμε ψηλά το Σχολείο.

Ένα ΣΧΟΛΕΙΟ «Ανοικτό στην Κοινωνία”,με καινοτόμες εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες και όραμα όλων μας μέσα απο την παιδεία και τα γράμματα οι μαθητές μας να αγαπήσουν τον όμορφο τόπο μας και αν είναι δυνατόν την παραπέρα μόρφωση τους να τη επενδύσουν και εδώ στο πανέμορφο ΒΟΙΟ που έχει πολλές και ιδιαίτερες δυνατότητες Ανάπτυξης.

Νικόλαος Κατσαούνης

Από το tsotilinews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.