Βέροια: Αυτοί είναι οι τρεις άνδρες που ασελγούσαν εναντίον μικρών παιδιών – Από τη Σκήτη Κοζάνης ο ένας εκ των τριών δραστών



Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικών Διατάξεων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βέροιας, οι οποίες επικυρώθηκαν από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες τριών ατόμων, τα οποία κατηγορούνται ότι ασέλγησαν εναντίον ανήλικων παιδιών, στην περιοχή του Μακροχωρίου, στη Βέροια.

Οι τρεις άντρες ασελγούσαν σε βάρος των ανηλίκων τη διετία 2016- 2017, εν γνώση της μητέρας τους και κρατούνται ήδη σε σωφρονιστικό ίδρυμα της χώρας.

Ένας εξ’ αυτών ήταν σύντροφος της μητέρας των παιδιών, ο δεύτερος φίλος του, ενώ ηλικιωμένος ασελγούσε εναντίον των παιδιών, έναντι αμοιβής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 17 Νοεμβρίου 2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23310-76653 και 23310-76655 του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Με πληροφορίες από το iefimerida.gr

9 σχόλια στο άρθρο “Βέροια: Αυτοί είναι οι τρεις άνδρες που ασελγούσαν εναντίον μικρών παιδιών – Από τη Σκήτη Κοζάνης ο ένας εκ των τριών δραστών

  1. Τομάρια αίσχος κρεμασμα κ ιδίως σαυτην που λέγεται μάνα εν γνώση τις τα βασάνιζε έτσι, τα ίδια να τους κάνουν μες τις φυλακές κ χειρότερα να δουν τι γλυκά.

  2. Τον τελευταίο καιρό όλο τέτοια ακούγονται και γίνονται βιασμοι και σκότωμα παιδιών που είναι το κράτος ρε που είναι αυτά τα λαμογια που το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα κ το χρήμα. Αίσχος σας κ ντροπή αυτά εν έτη 2018 μόνο στην Ελλάδα γίνονται, αθώα παιδιά την πληρώνουν πάντα κ εν γνώση τον γονιών τους αλλά τομάρια αυτοί που τα κάνουν χωρίς να νιώθουν τύψεις. Φυλακή κόψιμο από τιν ρίζα κ να τους βασανίζουν μέσα να μην μπορούν να αντιδράσουν.

  3. Άμα είχαν σκοτώσει 3-4 κοπρόσκυλα, θα πλήρωναν από 30.000 και θα έπρεπε να πουλήσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να ξεχρεώσουν. Τώρα, που έβαλαν χέρι σε παιδάκια, αγόρια και κορίτσια, ποια είναι η ποινή;

    1. Βλέπεις για κάποιους τα ζώα έχουν περισσότερη αξία δυστυχώς κ για αθώες ψυχές παιδιών το κράτος κ η δήθεν φιλόζωοι κ η δήθεν ψεύτο κοινωνία δν νοιαζεστε, να τους κάνουν τα ίδια που έκαναν κ στα παιδιά βασανιστήρια κ κάρφωμα ρε (συγνώμη για την έκφραση μου) αλλά ως μητέρα 2 παιδιών αισθάνομαι μίσος για τέτοιου είδους ανθρώπους κ ιδίως για αυτήν τιν υποτιθέμενη μάνα που συμβάλει σε αυτά τα βασανιστήρια τα παιδιά τις.

    1. Πολλοί γονείς δυστυχώς είναι τέρατα κ πρέπει να τους κακοποιησουν δημόσια να δουν τι γλυκά, αλλά κ το κράτος πρέπει να επέμβει άμεσα σε τέτοια θέματα

      1. Δε βλεπεις πως κυκλοφορουν εξω μανες με κορες χερι χερι σχεδον ξεβρακωτες τι μου λες τωρα και παΤΕΡΑδες ζαμαν φου ξενοπ……νε και δε τους νοιαζει τιποτα.

        1. Γιαυτό γίνονται βιασμοι κ παρενοχλησεις γιατί έχουμε ισοπέδωση τα πάντα, μικρά κορίτσια προκλητικά ντυμένα κ ποτό στο φουλ, αλλά όταν μιλά για παιδιά κάτω τον 10 ετών ανυμπορα να αντιδράσουν σε αυτά τα τέρατα γονείς κ μη που τα οαρενοχλουν κ ασελγουν απάνω τους παρανοϊκό φυλακή κ κάρφωμα ρε στα γουρούνια αυτά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.