Άδειασε η πόλη της Κοζάνης τον Δεκαπενταύγουστο



Άδειασε η πόλη της Κοζάνης εν όψει του εορτασμού της μεγάλης γιορτής του Δεκαπενταύγουστου.

Ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε τις τελευταίες μέρες στους δρόμους που οδηγούν σε παραθαλάσσιους προορισμούς από τους εκδρομείς.

Διόδια, λιμάνια και Εθνικά δίκτυα της χώρας γέμισαν από οχήματα εκδρομέων που έσπευσαν να αποδράσουν, προκειμένου να απολαύσουν μία από τις τελευταίες εξορμήσεις του καλοκαιριού.

Οι αδειούχοι κατευθύνθηκαν είτε σε τουριστικούς προορισμούς, είτε στα κατά τόπους χωριά τους, προκειμένου να βρεθούν με τα συγγενικά τους πρόσωπα και γιορτάσουν τη γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Αυξημένα είναι και τα μέτρα της Τροχαίας για την οδική ασφάλεια και Τροχονομική αστυνόμευση, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, σε ετοιμότητα βρίσκονται το προσωπικό και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας, όπου θα βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Άδειασε η πόλη της Κοζάνης τον Δεκαπενταύγουστο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.