Ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί στην Τουρκία



– Τουρκικό δικαστήριο άφησε ελεύθερους τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς – Πέρασαν πάνω από 5 μήνες στις φυλακές της Αδριανούπολης – Για “αιφνιδιαστική κίνηση” κάνουν λόγο τα τουρκικά ΜΜΕ Περισσότερα σε λίγο.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνταν στις φυλακές της Αδριανούπολης για πάνω από 5 μήνες, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.

Οι Έλληνες στρατιωτικοί είχαν συλληφθεί την 1η Μαρτίου του 2018 όταν κατά την διάρκεια περιπολίας τους στον Έβρο μπήκαν για λίγα μέτρα σε τουρκικό έδαφος.

Τα τουρκικά μέσα κάνουν λόγο επίσης για μια «αιφνιδιαστική απόφαση», ενώ ακόμα δεν έχει γίνει σαφές εαν θα είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Τουρκία η εάν θα υπάρξει επαναπατρισμός.

Ωστόσο οι δύο στρατιωτικοί δεν «ξεμπλέκουν», καθώς θα υπάρξει δίκη για να κριθεί το «αδικημά» τους.

Από το newsit.gr

6 σχόλια στο άρθρο “Ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί στην Τουρκία

    1. Κόψτε το παραμύθι με την Παναγία. Έλεος φτάνει. Δηλαδή τώρα έβαλε το χέρι της και στης πυρκαγιές είχε ρεπό???? Δεν θέλω να προσβάλω πραγματικά αλλά δεν θέλω και να ζω σε μια παράφρον κοινωνία.

  1. Τι να κοροϊδεύουν κάποιοι τιν Παναγία μας είναι ότι χειρότερο, είτε πιστεύουν είτε όχι καλό θα είναι να μην ειρωνευομαστε στο όνομα τον Αγίων. Δλδ όλοι εμείς που πιστεύουμε είμαστε παράφρον??? Μπα δν νομίζω μάλλον οποίοι αμφισβητούν την Παναγία είναι παράφρον. Εγώ σέβομαι αυτούς που δν πιστεύουν δικαίωμα τους 3ιναι όμως να σέβονται κ οι άλλοι εμάς που πιστεύουμε.

    1. Το να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου είναι πολύ χειρότερο. Δεν μπορεί να τα Ρίχνουμε όλα στην Παναγία για ότι γίνεται. Ότι συμβαίνει σε αυτόν τον κόσμο αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο άνθρωπος και κανένας άλλος είτε καλό είτε κακό. Συν Αθηνά και χείρα κίνει , θα βοηθήσει και η Παναγίτσα αλλά θέλει να κάνεις εσύ σαν άνθρωπος κάτι πρώτα με ,σταυροκοπηματα και προσκυνήματα δεν έγινε ποτέ τίποτα . Τα παιδιά ήταν θύματα πολιτικών παιχνιδιών και τίποτε άλλο, δεν τους ήταν χρήσιμα και τα αφήσανε να γυρίσουν σπίτια τους. Ξύπνα από τον λήθαργο και τον σκοταδισμό που σου μάθανε να ζεις ,άσε της προκαταλήψεις που σε κυριεύουν και σκέψου σαν λογικός άνθρωπος. ΥΓ. ΕΊΜΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΔΙΑΒΆΣΕΙ ΟΎΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΊΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ.

  2. Ξύπνα εσύ απτον λήθαργο που έχεις πέσει κ άσε τα πολιτικά κ τους απατεώνες πολιτικούς για άλλους δν τους πιστεύω κ δν με νοιάζει η πολιτική τα λαμογια, πιστεύω στην δύναμη του Θεού κ τις Παναγίας. Μάθε μια φορά για την θρησκεία μας κ μετά μιλά που θα μου πεις εσύ ο ανώνυμος ότι δν έχω διαβάσει ούτε ένα βιβλίο βγες με όνομα κ μιλά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.