Πολύς κόσμος στο 10ο Αντάμωμα 2018 των απανταχού Τρανοβαλτινών – Δείτε τα βίντεο

Τα Καμβούνια αντιστέκονται, το Τρανόβαλτο δηλώνει παρών και αντιστέκεται σε πείσμα των καιρών…

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανό το χωριό μας, θέλουμε να δώσουμε χρώμα στην καθημερινότητα των κατοίκων του, σε μια εποχή οικονομικής στενότητας και δυσπραγίας…», …τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Τρανοβάλτου Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Γιάννης Τζιδημόπουλος στο καλωσόρισμα του κόσμου στο 10ο Αντάμωμα των απανταχού Τρανοβαλτινών, που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία το βράδυ της Παρασκευής 10 Αυγούστου 2018.

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των επισήμως προσκεκλημένων (δείτε εδώ τι ειπώθηκε), οι βραβεύσεις των εισαχθέντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το 2017 και το πρώτο μέρος της εκδήλωσης έκλεισε με τις παρουσιάσεις των δυο παιδικών χορευτικών ομάδων του συλλόγου με τις οδηγίες του χοροδιδασκάλου Στέλιου Μπούκου, που καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Η συνέχεια βέβαια ανήκε στους Τρανοβαλτινούς και τους φίλους τους που το γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους ήχους της καλής παραδοσιακής ορχήστρας του Κώστα Σμόλικα (κλαρίνο) και στο τραγούδι τους, Λένα Ντίνα, Νίκο Σιώλια και Φώτη Τράσια.

Δείτε τα στιγμιότυπα στα δυο βίντεο που ακολουθούν από το mikrovalto.gr:

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.