Ο κ. Γ. Κοντός θα είναι ο Διευθυντής του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κοζάνης – Ποιες κατευθύνσεις θα μπορούν να επιλέξουν οι μαθητές



Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης ανακοινώνει ότι Διευθυντής του Καλλιτεχνικού Σχολείου, που θα λειτουργήσει στο καινούργιο σχολικό κτήριο του Κλείτου Κοζάνης, ορίστηκε ο κ. Κοντός Γρηγόριος, καθηγητής κλάδου ΠΕ02, Φιλόλογος.

Παράλληλα το Καλλιτεχνικό Σχολείο θα στελεχωθεί από την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2018-2019 με το απαραίτητο διδακτικό προσωπικό, ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη λειτουργία του.

Υπενθυμίζεται ότι τα Καλλιτεχνικά Σχολεία εφαρμόζουν το Αναλυτικό Πρόγραμμα των υπολοίπων σχολείων και επιπλέον οι μαθητές, ανάλογα με την επιλογή τους, παρακολουθούν μαθήματα μιας από τις παρακάτω κατευθύνσεις:

-Εικαστικών Τεχνών
-Θεάτρου/Κινηματογράφου
-Χορού

Η εισαγωγή των μαθητών/τριών στην Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κοζάνης θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, κατόπιν επιλογής από την αντίστοιχη Επιτροπή Επιλογής Μαθητών για κάθε Κατεύθυνση.

Οι γονείς/κηδεμόνες των ενδιαφερομένων μαθητών/τριών μπορούν ήδη να υποβάλλουν αίτηση για τη συμμετοχή των μαθητών/τριών στη διαδικασία επιλογής για την Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου, από σήμερα Πέμπτη 09-08-2018 και έως την παραμονή της διαδικασίας επιλογής (θα ακολουθήσει νέο Δελτίο Τύπου), δηλώνοντας ταυτόχρονα τη σειρά προτίμησης τους για τις τρεις Κατευθύνσεις, καθώς και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας τους. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης είτε ιδιοχείρως, είτε με Fax (24610-28332), είτε με e-mail (mail@dide.koz.sch.gr ) υπόψη της κ. Αζή.

Επισημαίνεται ότι ο νέος διευθυντής του σχολείου, κ, Κοντός, θα παραβρίσκεται στο χώρο του σχολείου τη Δευτέρα 13 Αυγούστου και την Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018 από τις 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. και από τις 20 Αυγούστου 2018 καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.