Τσοπανόσκυλο επιτέθηκε σε παιδάκι που κρατούσε ένα κανίς στην αγκαλιά του στην πλατεία της Αιανής – Καταγγελία αναγνώστη



– Σώστε μας από τα αδέσποτα στην Αιανή!
– Ως εδώ και μη παρέκει

Καταγγελία αναγνώστη για την κατάσταση που επικρατεί με τα αδέσποτα στην Αιανή

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018 και ώρα 21:30 το βράδυ γίναμε μάρτυρες ενός ακόμη επεισοδίου στην κεντρική πλατεία της Αιανής που βρίθει από μικρά παιδάκια, και μάλιστα εξαιρετικά επικίνδυνου.

Ένα από τα μεγαλόσωμα αδέσποτα (τσομπανόσκυλο), που επιτίθεται ιδιαίτερα μόλις δει άλλο αδέσποτο, όρμησε σε παιδάκι που κρατούσε στην αγκαλιά ένα μικρό σπιτικό σκυλάκι , και το άρπαξε με τα δόντια ρίχνοντάς το στο δάπεδο να το ξεσχίσει. Από τύχη δεν τραυματίστηκε το παιδί, που σοκαρίστηκε ιδιαίτερα!!! Από τα ουρλιαχτά του κανίς και την όλη σκηνή άρχισαν να τσιρίζουν και τα παιδάκια που ήταν κοντά και σηκώθηκε όλη η πλατεία στο πόδι να κυνηγά το σκυλί-δολοφόνο με καρέκλες.

Έχουμε απευθυνθεί επανειλημμένως στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης και μιλήσαμε με την υπεύθυνη κα Δαδαμόγια. Μας λέει να περιμένουμε. Πού θα πάει όμως αυτή η κατάσταση; Και στο παρελθόν ξανά τα ίδια.

Απευθυνόμαστε προσωπικά στον Δήμαρχο Κοζάνης και τον παρακαλούμε να λάβει σοβαρά υπόψη ότι υπάρχουν επιπλέον έντονες αναφορές για ξένους που παρατάνε τα σκυλιά τους λίγο έξω από την Αιανή, η οποία έγινε κέντρο διερχομένων κυριολεκτικά και έχει γεμίσει από πάσης φύσεως ράτσες, χωρίς ή και με λουράκι, μικρόσωμα αλλά και άλλα πολύ μεγαλόσωμα, να φοβάσαι να περπατήσεις. Το συγκεκριμένο που αναφέραμε είναι ιδιαζόντως επικίνδυνο. Ας φανταστεί μόνο το φόβο (φορές τρόμο) των παιδιών κάθε μέρα, που δεν είναι να τ΄ αφήσεις ασυνόδευτα. Πού να μιλήσουμε και για το θέμα των μικροβίων και ακαθαρσιών! Σιχαίνεσαι να καθίσεις στο χώρο. Έλεος κύριε Ιωαννίδη!

Ένας κάτοικος Αιανής

13 σχόλια στο άρθρο “Τσοπανόσκυλο επιτέθηκε σε παιδάκι που κρατούσε ένα κανίς στην αγκαλιά του στην πλατεία της Αιανής – Καταγγελία αναγνώστη

  1. Ένα από τα επιτεύγματα της Οικολογικής Δημοτικής μας Αρχής είναι η κατάσταση με τα αδέσποτα.
    Να προσέχατε όταν ψηφίζατε κύριοι…

    1. ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ @@@@@@@@@ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

  2. τσομπανοσκυλο vs κανις!! οτι ο ελληνας βρηκε επιτελους την υποσταση σβαρνιζοντας με το λουρι ενα σκυλο!!!

  3. anonimos na peis ti gia ta skilia??? exoun nomizeis epiloges…ba peis gia tous “anthropous” tous dithen…as analogistitai ligo oloi sas …tis efthines pou exeo o kathenas …kai epitelous na mathete oti kai ta zwa exoun psuxi…theou zwis einai opos k emeis…ektos k an eisaste apistoi kai nomizete pws apla iparxoun apo mona tous…as kanoun auta pou prepei oi ipefthinoi kai as mathoun oi anthropoi pws den einai paixnidia apsixa…o monadikos epetios gia oloi tin katastasi einai mono o anthropos!!!

  4. Τα ζώα όμως δεν τα έκανε ο θεός για να ζουν σε διαμερίσματα. να φορούν ρούχα και να τα σέρνεται με το λουρί. Άλλη είναι η φύση του. Μάλλον πρέπει επιτέλους να μάθετε εσείς οι σκυλοφιλοι να σέβεστε τη φύση των ζωων

    1. Για τα ρούχα θα συμφωνήσω καθώς δημιουργούν διαφόρων ειδών κινητικά προβλήματα.Στο διαμέρισμα ρε φίλε “πολίτη” δεν το θελεις αν και δεν σου ειπε κανενας να ρθεις στα σπιτια μας, έξω δεν τα θέλεις ενοχλείται η αισθητική σου..ε τότε πάρε κανένα αδέσποτο κ στειρωσέ το όπως κάνουμε εμείς (κάνουν τιμές αδέσποτων) μπας και λυθεί το πρόβλημα.Και να σε ενημερώσω επειδή θα ξεκινήσεις τις βλακείες περί εγκατάληψης οτι εγώ προσωπικά ουδεποτε παρατησα σκυλι και δν νομιζω γενικα οτι καποιος που αγαπάει πραγματικά το ζώο του θα το παρατούσε στο αγνωστο χωρις νερο φαγητο κ φάρμακα γι αυτο να εισαι σιγουρος στενομυαλε πολιτη.ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ..(αυτό δεν αφορουσε εσενα πολιτη αφορα ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ)

  5. Ασυνόδευτα κύριε/α μου δεν ξέρω τι είσαι δεν πρέπει ποτέ να αφήνουμε τα παιδιά μας.Και τα αδεσποτάκια να μην υπήρχαν υπάρχουν κι άλλοι κίνδυνοι που αφορούν τα παιδιά.

  6. Ανώνυμε δεν έχω καμία υποχρέωση να αναλάβω τη στείρωση κανενός σκύλου!!! Να το κάνετε εσείς που λατρεύεται σαν θεότητα τα σκυλιά σας !!! Στο διαμέρισμα σου και στο κρεβάτι σου βάλε ότι ζώο σου κα είναι κέφι !!!! Εγώ εννουσα ότι δεν είναι ο φυσικός χώρος ενός σκύλου!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.