Ο «Δαίδαλος Evo» του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για ακόμη χρονιά στον παγκόσμιο διαγωνισμό Formula Student

Το πρώτο ΤΕΙ της χώρας που συμμετείχε με πλήρες κατασκευασμένο μονοθέσιο για ακόμη χρονιά στον παγκόσμιο διαγωνισμό Formula Student.

Η TEIWM Racing του ΤΕΙ Κοζάνης συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά με το ανανεωμένο μονοθέσιό της, Daedalus Evo και συγκεκριμένα στον διαγωνισμό Formula SAE Italy όπου έλαβε μέρος τον περασμένο Ιούλιο.

Το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας αποτελείτε από 24 φοιτητές από όλες τις σχολές του Ιδρύματος. Πιο αναλυτικά, η TEΙWM Racing πέρασε με επιτυχία την δήλωση συμμετοχής για τον διαγωνισμό Formula SAE Italy αλλά και στον διαγωνισμό Formula Student Czech Republic, επιλέγοντας όμως και λόγο του περιορισμένου budget τον Ιταλικό διαγωνισμό ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 11 με 15 Ιουλίου στην πίστα Riccardo Paletti στο Varano της Βόρειας Ιταλίας.

Εκεί η TEIWM Racing, παρόλο τον μεγάλο και σκληρό ανταγωνισμό συγκριτικά με την περσινή σεζόν, έλαβε την 39η θέση στην γενική κατάταξη σε σύνολο 85 συμμετοχών από όλο τον κόσμο.

Στόχος για τις επόμενες χρονιές είναι η υλοποίηση έρευνας στον τομέα των σύνθετων υλικών για την ανάπτυξη καινοτόμων στον χώρο της αυτοκίνησης.

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.