Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Οινόης Κοζάνης για την επιτυχημένη φετινή πανηγυρική εκδήλωσηΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Οινόης Κοζάνης «ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους μας έκαναν την τιμή να παραβρεθούν στην Πανηγυρική μας Εκδήλωση το Σάββατο 4/8/2018. Επισκέπτες από κάθε γωνία της Π.Ε. Κοζάνης και όχι μόνο, Οινοϊτες από τα πέρατα του κόσμου, Φίλοι, Εκπρόσωποι πολλών Συλλόγων ήταν εκεί για να διασκεδάσουν, να ξεφύγουν έστω και για λίγο από την καθημερινότητα και τα προβλήματά της, και στο τέλος να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα, κάτι σαν μεγάλη οικογένεια, και να διασκεδάσουμε όπως παλιά. Αυτή η αθρόα προσέλευση μαζί με την θετική ενέργεια όλων, το κέφι και την χαρά συνέβαλε ώστε η Εκδήλωσή μας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Ένα γενικόλογο ευχαριστώ όμως δεν θα ήταν ποτέ αρκετό για κάποιους. Ειδικότερα ευχαριστούμε:

Τους Πολιτιστικούς Συλλόγους: α. Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Πρωτοχωρίου, β. Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατάνια, γ. Σύλλογο Αγίου Αθανασίου και δ. Αθλητικό – Μορφωτικό Σύλλογο Πτελέας για τη παραχώρηση τραπεζοκαθισμάτων και όλων των συναφών.

Τους χορηγούς προβολείς μας: α. kozan.gr, β. kozanimedia, γ. kozanilife, δ. TOP CHANNEL, και ε. Flash-TV

Όλους τους χορηγούς μας (είναι αδύνατο να τους αναφέρουμε αναλυτικά) που σε εποχές που η οικονομική στενότητα χαρακτηρίζει την αγορά και η Επιχειρηματικότητα είναι στο στόχαστρο, έκαναν την υπέρβαση βοηθώντας οικονομικά σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Σύλλογό μας.

Τον Δήμο Κοζάνης (όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες) και την Τοπική μας Κοινότητα για τον καθαρισμό του χώρου καθώς και την εν γένει προετοιμασία του.

Τους νεαρούς Καλλιτέχνες με καταγωγή από την Κοινότητά μας που συμμετείχαν αφιλοκερδώς με επικεφαλής τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και συγκεκριμένα: Φώτη Ταχτσίδη (λύρα), Σπύρο Παναγιωτίδη (λύρα), Γιώργο Σιδηρόπουλο (νταούλι) και Θεόφιλο Κυνηγόπουλο (νταούλι).

Το τελευταίο και μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως θα μας επιτρέψετε να το δώσουμε σε όλους τους Εθελοντές (μεγάλους και μικρούς) που απέδειξαν για άλλη μια χρονιά ότι η αγάπη τους για το χωριό και τον Σύλλογό μας και η κατάθεση ψυχής, μας κάνει να ξεπερνάμε τους ίδιους τους εαυτούς μας και τους στόχους που θέτουμε αρχικά. Η σύμπνοια, η ομαδικότητα, τα γέλια και οι χαρές όλων των ημερών της προετοιμασίας, έφεραν αποτέλεσμα πέρα από αυτό που και εμείς προσδοκούσαμε.

Όσον αφορά τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν την Πατρίδα μας τις τελευταίες 15 ημέρες, σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό μας Συμβούλιο είχε πάρει τις αποφάσεις του για τον τρόπο που θα συνδράμει στους πυρόπληκτους πολύ πριν από την εκδήλωσή μας. Δεν το ανακοινώσαμε για να μην θεωρηθεί διαφήμιση, και δεν το εξειδικεύουμε ούτε τώρα γιατί θεωρούμε ότι κάποια πράγματα πρέπει απλά μόνο να γίνονται.

Ζητάμε την κατανόηση σας για τυχόν λάθη και παραλείψεις μας. Ελπίζουμε στο μέλλον με την βοήθεια όλων να τα περιορίσουμε στο ελάχιστο. Υποσχόμαστε ότι θα δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό για να προβάλλουμε το χωριό και τον Σύλλογό μας ταυτόχρονα με την διατήρηση της παράδοσης και απόδοσης φόρου τιμής στον Χρύσανθο, του Πρώτου των Πρώτων της Ποντιακής Μουσικής. Έχουμε γνώση για την βαρύτητα του ονόματος που εκπροσωπούμε.

Κλείνοντας και ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για ακόμη μια φορά.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.