Δυτική Μακεδονία: Συγχαρητήρια μηνύματα στον Πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτο Τεντόγλου



 

Ένας Έλληνας στην κορυφή της Ευρώπης! Ο Δυτικομακεδόνας, ο Γρεβενιώτης, το δικό μας παλικάρι, ο Μίλτος Τεντόγλου…

Μίλτο θερμά συγχαρητήρια! Μας έδωσες απέραντη χαρά, μας έκανες να αισθανθούμε ξανά υπερηφάνεια, ως Έλληνες και ως Δυτικομακεδόνες.

Σε ευχαριστώ από καρδιάς!

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Θεόδωρος Καρυπίδης


Συνδυασμός «ΕΛΠΙΔΑ»:

Η “χρυσή” διάκριση του ΔυτικοΜακεδόνα αθλητή μας, Μίλτου Τεντόγλου , που πέτυχε με την κατάκτηση της 1ης θέσης στο μήκος, με άλμα στα 8,25 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βερολίνο, αξίζει τα πιο θερμά συγχαρητήρια.

Τέτοιες επιτυχίες έχει ανάγκη η χώρα και ο τόπος μας. Από τη μεριά τους η Πολιτεία κυρίως, αλλά και η Αυτοδιοίκηση, συναισθανόμενες την ευθύνη τους, πρέπει να δημιουργήσουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, για να στηρίξουν τον αθλητισμό προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία να ανάδειχθούν και άλλοι μεγάλοι αθλητές.

Είμαστε περήφανοι για σένα Μίλτο!

Γραφείο Τύπου


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Μίλτος Τεντόγλου στην κορυφή των πρωταθλητών της Ευρώπης Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο νεότερο πρωταθλητή στην Ευρωπαϊκή ήπειρο στο άλμα εις μήκος. Ο Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» στην κορυφή της Ευρώπης κάνοντάς μας όλους υπερήφανους για τη διάκρισή του, για την αφοσίωση και την επιμονή του και την προηγούμενη πολλή δουλειά που έχει κάνει προς αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον προπονητή του καθώς και τους ανθρώπους που είναι κοντά του και τον στηρίζουν.

Ο Μίλτος είναι η πλευρά της Ελλάδας που μοχθεί και επιμένει παρά τις στερήσεις και τις δυσκολίες και που αγωνίζεται ως νέα γενιά. Μπράβο Μίλτο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης

Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών

Ευάγγελος Σημανδράκος


Τα συγχαρητήριά μας συνοδεύουν την τεράστια επιτυχία του Γρεβενιώτη αθλητή μας Μίλτου Τεντόγλου, που κράτησε την Ελλάδα ψηλά σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας.
Μίλτο σε καμαρώνουμε και σε ευχαριστούμε για όσες επιτυχίες μας χαρίζεις.

Σε συγχαίρω προσωπικά για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου και σου εύχομαι να βρίσκεσαι πάντα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε όποιον αγώνα δίνεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού
Δυτικής Μακεδονίας
Δασκαλόπουλος Αντώνιος


ΚΚΕ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟΥ Μ. ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό του μήκους του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανοιχτού στίβου, που διεξάγεται στο Βερολίνο. Ο μόλις 20χρονος αθλητής, του Γ. Πομάσκι, εξασφάλισε την πρωτιά στο πέμπτο άλμα και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης. Μια σπουδαία επιτυχία που δημιουργεί πολλές προσδοκίες για το μέλλον. Καλή δύναμη με υγεία για την συνέχεια.


ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» συγχαίρει θερμά τον παλιό του μαθητή Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2018 και έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες.

Ο Μίλτος με το παράδειγμά του δείχνει σε όλους ότι με προσπάθεια και κατάλληλη αξιοποίηση του χρόνου μας μπορούμε να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε όλα τα ταλέντα μας.

Και εις ανώτερα Μίλτο!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.