Επίσκεψη του Επιτετραμμένου του Ιράκ, Hindreen Α. Mustafa, στην Egnatia Aviation στην Κοζάνη

Τις εγκαταστάσεις της νέας εκπαιδευτικής βάσης της EGNATIA ΑVIΑΤΙΟΝ στην πόλη της Κοζάνης επισκέφθηκε την Τετάρτη 8 Αυγούστου ο Επιτετραμμένος του Ιράκ, Hindreen Α. Mustafa, προκειμένου να δει από κοντά τη διαδικασία της εκπαίδευσης των 52 εκπαιδευόμενων πιλότων της κρατικής αεροπορικής του Ιράκ, Ιraqi Airways.

Τον κ. Mustafa ενημέρωσαν και ξενάγησαν ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Δημήτρης Λυμπεράκης και ο Business Development DΙrector Γιώργος Τριανταφυλλίδης. Σε συνάντηση που έγινε στα γραφεία της οδού Τσόντζα ο Επιτετραμμένος του Ιράκ ενημερώθηκε για την πορεία της εκπαίδευσης δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό και την τεχνογνωσία καθώς επίσης και από τις εγκαταστάσεις δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Φαίνεται πως η Κυβέρνηση του Ιράκ έκανε την σωστή επιλογή και βρήκε την EGNATIA ΑVΙΑΤΙΟΝ για να εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς μας πιλότους. Είμαι σίγουρος πως η Iraqi Airways θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα και άλλες εκπαιδεύσεις εδώ. Είμαστε πολύ περήφανοι που οι εκπαιδευόμενοί μας βρίσκονται εδώ και ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα αποφοιτήσουν και θα στελεχώσουν την κρατική αεροπορική μας εταιρεία».

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της EGNATIA ΑVIΑΤΙΟΝ Δημήτρης Λυμπεράκης ευχαρίστησε τον κ. Mustafa για την εμπιστοσύνη του δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Θέλαμε να δείξουμε την πραγματική εικόνα που έκανε η εταιρεία για τους εκπαιδευόμενους της Ιraqi Αirways στην Κοζάνη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία και είμαστε σίγουροι πως θα μεγαλώσει και θα έρθουν στην πόλη περισσότεροι εκπαιδευόμενοι Το παράδειγμαa του Ιράκ Θα ακολουθήσουν και άλλες αεροπορικές εταιρίες είτε από τη Μέση Ανατολή και του Κόλπου, είτε από την Ευρώπη και την Ασία και έτσι κάνουμε ένα ακόμη βήμα στο να υλοποιήσουμε τον πλήρη σχεδιασμό που έχουμε για τη νέας μας βάση στην πόλη της Κοζάνης».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.