Συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης στους νέους Προϊσταμένους της Δ/νσης της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης



Συγχαρητήριες επιστολές στο νέο Διευθυντή της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης, κ. Ιωάννη Ποδιώτη, και στο νέο υποδιευθυντή, κ. Δημήτρη Τσιμπέρη, απέστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης , κ. Νικόλαος Σαρρής, με αφορμή την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων.

Συγκεκριμένα στο κείμενο της επιστολής προς τον κ. Ποδιώτη αναφέρονται τα εξής: «Αξιότιμε κ. Διευθυντή, Η Διοίκηση του Επιμελητήριου μας και εγώ προσωπικά σας συγχαίρουμε θερμά για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων στη θέση του Προϊσταμένου Δ/νσης της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης. Η μακρά εμπειρία σας, η επιστημονική σας κατάρτιση, η ακεραιότητα του χαρακτήρα σας, αλλά και η υπευθυνότητα και η συνέπεια που σας διακρίνει, αποτελούν τα ενθαρρυντικά στοιχεία που μας δημιουργούν τη βεβαιότητα ότι θα εκπληρώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα νέα καθήκοντά σας για την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Ευελπιστώντας στην άριστη μεταξύ μας, αλλά και των υπηρεσιών μας συνεργασία, για την αποτελεσματική, αντικειμενική και ακέραιη επίλυση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν δυστυχώς πολλές επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου μας, εξαιτίας της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε στη διάθεσή σας για προώθηση κοινών στόχων και ενεργειών.

Προς τούτο, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε μια συνάντηση, το συντομότερο δυνατό, ώστε να σας εκθέσουμε από κοντά τα θέματα που μας απασχολούν. Τελώντας εν αναμονή της συνάντησης μαζί σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας απευθύνουμε τις ολόψυχες ευχές μας για Δύναμη, Υγεία και Ευόδωση όλων των προσπαθειών σας για την επιτυχή έκβαση του δύσκολου έργου σας.

Η συγχαρητήρια επιστολή στον κ. Τσιμπέρη έχει ως εξής: «Αξιότιμε κ. Διευθυντή, Η Διοίκηση του Επιμελητήριου μας και εγώ προσωπικά σας συγχαίρουμε θερμά για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων στη θέση του Προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης. Ολόψυχα σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα, υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο σας . Ευελπιστώντας στην άριστη μεταξύ μας, αλλά και των υπηρεσιών μας συνεργασία, για την αποτελεσματική, αντικειμενική και ακέραιη επίλυση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν δυστυχώς πολλές επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου μας, εξαιτίας της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε στη διάθεσή σας για προώθηση κοινών στόχων και ενεργειών.»

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.