Ευχαριστήριο του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Βελβεντού για τη συμμετοχή στην άφιξη και υποδοχή του ιερού λειψάνου του Αγίου Διονυσίου

Προς:
τη Μπάντα του Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού (ΜΟΒ),
τον Ιππικό σύλλογο Βελβεντού ”Ο Άγιος Γεώργιος”,
το σύλλογο Δικυκλιστών Βελβεντού (ΜΟΤΟΒΕ).

Για τη συμμετοχή σας (φέτος, όπως και κάθε χρόνο) στην άφιξη και υποδοχή (30-7-2018) του ιερού λειψάνου του Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω στο Βελβεντό, μεταφέρω σε όλους σας την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου και εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Βελβεντού.

Δώσατε (Μπάντα του ΜΟΒ με το δάσκαλο Νίκο Χατζημανώλη, Ιππικός Σύλλογος Βελβεντού ‘’Ο Άγιος Γεώργιος’’, Σύλλογος δικυκλιστών Βελβεντού ΜΟΤΟΒΕ) νεανική πνοή. Να έχετε όλοι σας την ευλογία του Αγίου.

Εύχομαι και προσεύχομαι:
Με τις πρεσβείες της Θεοτόκου σώσε μας, Σωτήρα Χριστέ.
Άγιε Διονύσιε, πρέσβευε υπέρ ημών.

Διακηρύσσουμε προς κάθε κατεύθυνση:
Α. ‘’Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελλάδα!’’ (Ψήφισμα της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης, 27-6-2018).
Β. ‘’Για μας η ψυχή μας είναι το όνομά μας’’! (Οδυσσέας Ελύτης, Ανοικτή Επιστολή στην ΕΟΚ για τη Μακεδονία, Μάρτιος 1992).
Γ. ‘’Τα Σκόπια ναι, έχουν δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού. Έχουν δικαίωμα όμως να επιλέξουν οποιοδήποτε όνομα, αλλά, όχι το Μακεδονία’’! (Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Μιττεράν).

Καλή Παναγία!

πρωτοπ. Κωνσταντίνος Ι. Κώστας
αρχιερατικός επίτροπος Α.Π.Β.
εφημέριος ι. ναού Αγίου Διονυσίου Βελβεντού
παπαδάσκαλος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.