Κοζάνη: Φτιάχνοντας έναν gaming υπολογιστή με τον Παντελή Καπλάνογλου από το ioio.gr



Συνθέσαμε έναν υπολογιστή σχεδιασμένο για παιχνίδια, βασισμένο στον επεξεργαστή της AMD Ryzen 5 2400G 3.6-3.9 Ghz, Μητρική πλακέτα Gaming MSI BAZOOKA B350M με 8 GB Ram,Σκλήρο Δίσκο SSD Samsung EVO 860 250GB, Gaming Τροφοδοτικό 650 W και τέλος Gaming Case POSEIDON.

Στην όλη σύνθεση απουσιάζει η κάρτα γραφικών λόγο budget η οποία βέβαια θα προστεθεί σε λίγο καιρό.

Η επιμέλεια του παρακάτω βίντεο είναι από τον Παντελή Καπλάνογλου και το ηλεκτρονικό κατάστημα ioio.gr, όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα από προϊόντα τεχνολογίας.

 

Παντελής Καπλάνογλου – Gaming PC with Ryzen 5 2400G

Καλησπέρα σήμερα συνθέσαμε έναν υπολογιστή σχεδιασμένο για παιχνίδια, βασισμένο στον επεξεργαστή της AMD Ryzen 5 2400G 3.6-3.9 Ghz, Μητρική πλακέτα Gaming MSI BAZOOKA B350M με 8 GB Ram,Σκλήρο Δίσκο SSD Samsung EVO 860 250GB, GamingΤροφοδοτικό 650 W και τέλος Gaming Case POSEIDON. Στην όλη σύνθεση απουσιάζει η κάρτα γραφικών λόγο budget η οποία βέβαια θα προστεθεί σε λίγο καιρό !!!
Εάν σας άρεσε αυτό το βίντεο πατήστε Like στην σελίδα μας ώστε να μπορείτε να δείτε στο μέλλον περισσότερα βίντεο καθώς και να συμμετέχετε στους διαγωνισμούς με πλούσια δώρα που θα ακολουθήσουν αποκλειστικά στο ioio.gr και τον Παντελή Καπλάνογλου.

Δημοσιεύτηκε από ioio.gr στις Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018

 

Επισκεφθείτε το κατάστημα ioio.gr και γνωρίστε τα προϊόντα που διαθέτει, τα οποία αποτελούν μοναδική και δοκιμασμένη πρόταση για τους πελάτες της.


 

Webtouch – Παντελής Καπλάνογλου
11ης Οκτωβρίου 27, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461034927
Το e-shop του καταστήματος ioio.gr

webtouchmap3463(Κλικ για μεγέθυνση)

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζάνη: Φτιάχνοντας έναν gaming υπολογιστή με τον Παντελή Καπλάνογλου από το ioio.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.