Προσλήψεις ανέργων μέσω Κοινωφελούς Εργασίας στην Π.Ε. Κοζάνης

Μέχρι τις 20 Αυγούστου θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού άνω των 18 ετών, για τις 30.333 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας».

Στο πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, θα προσληφθούν άνεργοι όπου παράλληλα θα μπορούν να εκπαιδευτούν παραλαμβάνοντας και πιστοποίηση, όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Κοζάνης Κώστας Κυτίδης. Ο κ. Κυτίδης τόνισε ότι δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής έχουν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, ενώ μπορούν να αιτηθούν θέσεις σε περισσότερες από μία διαφορετικών ειδικοτήτων.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης θα προσληφθούν 400 άτομα στους Δήμους Σερβίων -Βελβεντού, Βοΐου και Εορδαίας καθώς και 700 άνεργοι συνολικά σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, μεταξύ αυτών Γενικών Καθηκόντων καθώς και εξειδικευμένου προσωπικού, όπως χειριστές, οδηγοί, αρχαιολόγοι, βιβλιοθηκονόμοι.

Τέλος ο Προιστάμενος του ΟΑΕΔ, υπογράμμισε ότι η υπηρεσία καθημερινά μπορεί να παρέχει πληροφορίες και συμβουλευτική για τους ενδιαφερόμενους του προγράμματος.

ΕΡΤ Κοζάνης: Δέσποινα Αμαραντίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.